Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın bölgesindeki bi şey varmış gibi hissediyorum canım hep bi şeyler çekiyor iştahım açılmış göğsümde ağrı var ağır bi şey yapınca kasıklarda ağrı oluyor gebelik olabilir mi acaba adet time 10 gün falan var 3 aydır düzensizlik var
Karın bölgesindeki bi şey varmış gibi hissediyorum canım hep bi şeyler çekiyor iştahım açılmış göğsümde ağrı var ağır bi şey yapınca kasıklarda ağrı oluyor gebelik olabilir mi acaba adet time 10 gün falan var 3 aydır düzensizlik var
Bence adet gününüz ne zaman ise sonrasında kan vererek netleşir. Yani istiyorsanız inşaallah tabi nasip olur ama iştah, hissetmek için erken zaten hormonal şeylerde olabilir..
Bunlar korunmasız ilişki sonrası yaşanabilen şeyler karın bölgesinde bir şey olma hissi ve hareket edince kasıklarda ağrı olması. İki üç aylık tecrübem bu yönde. Benim de 1 hafta var bunları hissediyorum ve bel ağrısı da var. Beklemek lazım en doğru sonuç için