- 28 Kasım 2021
- 93
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bebisvarmi
-
Test yapmanız gerek belki yerleşme kanamasidir canım yarın hemen yap benceHerkese merhaba sorum şu olacak normalde her ay düzenli adet ölürüm ve adetim 4 gün sürer ama bu ay 16 sında olmam gerekirken 15 inde kahverengi akıntıyla karşılaştım 16 gün ise biraz kanamam oldu ve 1 gün sürdü ve kesildi şimdi ise belimde sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor ara ara bulantı hissim oluyor ve bacağıma ve koluma ufak ufak ağrılar geliyor lütfen okuyan olursa yada böyle olupta hamile kalan oldumu bilgilerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim gebelik olabilirmi şimdiden teşekkürler
Bunu kimse bilemez ki canım test ile sonuç alabilirsinHerkese merhaba sorum şu olacak normalde her ay düzenli adet ölürüm ve adetim 4 gün sürer ama bu ay 16 sında olmam gerekirken 15 inde kahverengi akıntıyla karşılaştım 16 gün ise biraz kanamam oldu ve 1 gün sürdü ve kesildi şimdi ise belimde sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor ara ara bulantı hissim oluyor ve bacağıma ve koluma ufak ufak ağrılar geliyor lütfen okuyan olursa yada böyle olupta hamile kalan oldumu bilgilerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim gebelik olabilirmi şimdiden teşekkürler
Biliyorum ama hep usrana uğruyorum belki böyle durumları yasayipta hamile olduğunu öğrenen vardır tabiki herkezde aynı olacak değil ama belki isteBunu kimse bilemez ki canım test ile sonuç alabilirsin
Test yapmanız gerek belki yerleşme kanamasidir canım yarın hemen yap ben 1 2 gundaha bekleyim diyorum ama
HAklısın tabi canım aylardır bende uğraşıyorum seni çok iyi anlıyorum. Ben direk garanti olanı söyledimBiliyorum ama hep usrana uğruyorum belki böyle durumları yasayipta hamile olduğunu öğrenen vardır tabiki herkezde aynı olacak değil ama belki iste
Rabbim isteyen herkese versin inşallah ya kimsenin kucağı boş kalmasinHAklısın tabi canım aylardır bende uğraşıyorum seni çok iyi anlıyorum. Ben direk garanti olanı söyledim
AminnnRabbim isteyen herkese versin inşallah ya kimsenin kucağı boş kalmasin
11 senelik olucak kasimdaAminnnne kadarlık evlisin
Daha önceden bebeğin oldumu canim11 senelik olucak kasimda
İşine yarayacaksa ben öyle öğrendim ramazandı sahura kalkmıştım baktım leke var yattım. Devamı gelmedi bekle bekle 3 gün gelmedi.. üstelik regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptırmıştım o da negatifti. Doktoruma yazdım git kan ver dedi. Dedim gitmeden evdeki son testi yapayım. Pozitif çıktı gittim kan verdim beta 164 çıktıBiliyorum ama hep usrana uğruyorum belki böyle durumları yasayipta hamile olduğunu öğrenen vardır tabiki herkezde aynı olacak değil ama belki iste
11 seneAminnnne kadarlık evlisin
Ay inşallah öyledir korkuyorum test yapmaya ailem bekle dip yaptirtmiyo test uzulucem dieİşine yarayacaksa ben öyle öğrendim ramazandı sahura kalkmıştım baktım leke var yattım. Devamı gelmedi bekle bekle 3 gün gelmedi.. üstelik regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptırmıştım o da negatifti. Doktoruma yazdım git kan ver dedi. Dedim gitmeden evdeki son testi yapayım. Pozitif çıktı gittim kan verdim beta 164 çıktı
Evet 1 oğlum var 9 yaşında Rabbim eksikliğini hissettrmesin ama çok agliyo herkesin kardeşi var benim niye yok dieDaha önceden bebeğin oldumu canim
Arayıda baya açmışsın canım hayırlısı olsun sen yap testini bence yinedeEvet 1 oğlum var 9 yaşında Rabbim eksikliğini hissettrmesin ama çok agliyo herkesin kardeşi var benim niye yok die
Testi yaptım böyle çıktı ama varmı sizceTest yapmanız gerek belki yerleşme kanamasidir canım yarın hemen yap bence
Kaç dk sonra çıktı? İlk 5 dk da çıktıysa gebelik var hayırlı olsun. Gidip kan verebilirsinTesti yaptım böyle çıktı ama varmı sizce
Canım inşallah vardır a sanki çok damlatmişsin emin olmak için tekrar yap iki damla damlat sadece ya da 3Testi yaptım böyle çıktı ama varmı sizce
Aslında 2 3 damla mi ne damlattim önce çizgiler belliydi sonra böyle olduKaç dk sonra çıktı? İlk 5 dk da çıktıysa gebelik var hayırlı olsun. Gidip kan verebilirsin
Ozaman duzelirmi yani cikarmiCanım inşallah vardır a sanki çok damlatmişsin emin olmak için tekrar yap iki damla damlat sadece ya da 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?