Gebelik olabilirmi

Kurt24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
1.541
395
73
24
Kızlar merhaba evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz, bu ayda denedik hemen hemen her gün, 25 eylül regl oldum 5 gün sürdü, sonradına hemen hemen hergün denedik, regl ime 9 gün var ama regl ağrısı gibi agrım oldu ve 3 gündür beyaz akıntım var, ve göbeğim şiş yani yemek yemesem bile şiş, sizce bu ay tutmuşmudur yaşayan varmı böyle?

Kızlar merhaba evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz, bu ayda denedik hemen hemen her gün, 25 eylül regl oldum 5 gün sürdü, sonradına hemen hemen hergün denedik, regl ime 9 gün var ama regl ağrısı gibi agrım oldu ve 3 gündür beyaz akıntım var, ve göbeğim şiş yani yemek yemesem bile şiş, sizce bu ay tutmuşmudur yaşayan varmı böyle?
Kız Allah iyi etsin sizi😂😂 helal olsu😂😂 inşallah bu kadar azme tutmuştur tutmazsa şoka girerim valla🤣

bu performansa sapka cikariyorum. Birsey soylemek icin cok erken olabilir de olmayabilir de.
Yani şöyle reglim düzensiz di benim yeni yeni düzeldi o yüzden doktor ta sitesiyle 2 güne bir diyelim inşallah tutar 🌺

Daha çok erken gebelik belirtisi için. En az regle 2 gün kalaya kadar sabredin derim.

Back
X