5 mart günü regl oldum ama regliden önce gün içinde ilişkim oldu akşamına kalmadan reglim gelince korunmadım adet oldum gebelik olmaz diye

öbür aya geldik nisana adetten bir hafta önce kasıklarım ağrıyodu sadece reglim gelcek gelemiyo üşüttüm diye sıcak su torbaları koymalar bitki çayları içmeler sabah akşam hem de

nisanın ilk haftası yine 4-5 gibi regl olmam gerekiyodu olamadım. 7-8 gün geçti adetimi tabi adet olmayınca gerginlik sinir had sahfada evimiz merkeze uzaktı eşime dedim akşamüstü eczaneler kapanmadan çarşıya çıkalım. Neyse çıktık adet söktürücü alıcam ama aklımda o derece gebelik yok. Eczaneden adet söktürücü istedim sağolsun adam bi de test vereyim isterseniz dedi olur orda firtlendim eve geldik hemen 5 falandı akşamüstü test yaptım ikinci çizgi şak diye belirdi yarım saat oturdum kaldım tuvalette şimdi benim içimde küçük bi can mı var diye karnımın sağını solunu elledim falan ama eşim kapıyı tırmalıyo kedi gibi.

o dönem gergin kötü dönemlerimdi böyle baharı getirdi bana şimdi yazarken o günlere geldim gittim

hemen ertesi gün devlete gittim kan verdim öğleden sonra kan tahlilim çıkcaktı ben uyu kal yetişemedim e nabızdan bir baktım 2200lerde benim beta hemen özele yetiştim dr a 5+6 haftalıkmış kese oluşmuştu. Haftaya cuma gel kalp atışını dinleyelim dedi doktorum öyle yani gebe olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kalbini duydum biraz uzun oldu hakkını helal et