Gebelik olma ihtimali varmı,🤔

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
240
19
18
20
Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki yasadım yumutlama günüde ilişki yaşadım yumurtlama gününden beli hafif mide bulantıları arada bı kasık ağrısı karın ağrısı ve hafif sancılanma eyilip kalktimda bel ağrısı baş ağrısı sice bunlar neyin belirtileri

Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki yasadım yumutlama günüde ilişki yaşadım yumurtlama gününden beli hafif mide bulantıları arada bı kasık ağrısı karın ağrısı ve hafif sancılanma eyilip kalktimda bel ağrısı baş ağrısı sice bunlar neyin belirtileri
Gebelik belirtisi. Ama bu belirtilerin aynisini yasayip regl oldugum icin uzuldugum zamanlar da oldu. Kan verin dilerseniz, hem iciniz rahat etmis olur hem de kafaniz netlesmis olur 💐

gebelik belirtisi adetinizi az bir süre varda test yapın çıkar

Yumurtlama gününden6gun sonra kan verdim değeri 0.200 cıkmıştı yükselmiş ola bilirmi acaba

Yumurtlama gününden6gun sonra kan verdim değeri 0.200 cıkmıştı yükselmiş ola bilirmi acaba
Oncelikle size yazilan yanitlara yorumla diyerek cevap yazmazsaniz ilgili kisiye bildirim gitmediginden son yazdiginizi goremez. Yumurtlamadan 6gun sonra test genelde cikmaz zaten. 0.2 dediginiz deger negatif demek, 5in ustu pozitif olarak kabul ediliyor. Ne idrar ne kan test sonucunuz var, size kimse olumlu/olumsuz yorum yapamaz su an. Test yapin, sonucu paylasin, fikir edinirsiniz.

Yumurtlama gününe yakın yadq yumurtlamadan sonra beta HCG 0.200 kadar yüksele bilirmi
Melisa hanim dunden beri bircok baslik altinda sorulariniz mevcut ama hicbiri yorum yapilacak gibi degil. Hamile oldugunuzdan supheleniyorsaniz lutfen test yapin. Testinizin sonucunu paylasin ki fikir edinebilesiniz.

Regl birgün geçikti test yaptım negatif çıktı kusura bakmayında ben beyaz yumurta akı gibi akıntı var aca reglmi olucam yoksa hayla gebelik ihtimali varmı
yumurtlama akı gibi mi yani biraz daha bekleyin kan dan baktırın evde testle ilgilenmeyin daha ney sonuç alırsınız

Back
X