Gebelik olunca her defasinda ayni yumurtalık (kasik ) mi agriyor??

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
En iyi cevaplar
1
284
18
Su an sag kasigimda batmalar var ve bacagima vuruyor. Gecen sefer sol tarafimda agrim vardi. Baska belirtilerim var ama agrinin boyle olmasi garip geliyor cunku cogu kisi hep ayni kisimda agri olur diyor, gercekten boyle mi??? (Bata 2 gun var)

Su an sag kasigimda batmalar var ve bacagima vuruyor. Gecen sefer sol tarafimda agrim vardi. Baska belirtilerim var ama agrinin boyle olmasi garip geliyor cunku cogu kisi hep ayni kisimda agri olur diyor, gercekten boyle mi??? (Bata 2 gun var)
her ıkı yumurtalık da yumurta salmak ıcın var orda ılla bı bırı bı bırı olcak :) ha olmayadabılır. ama kanun gbı bısı degıl. ust uste sagdan yumurtlama oldu bı sonrakı ay soldan. . bı ay soldakı yumurtalar buyuyor dıye gozunue baktık buyumedı kaldı sagdan bı yumurta buyudu 1 hafta sonra ve hamıle kaldım. ha bı de yumurtlama agrısını net keskın bısı olmadıgından orta tarafta hıssedebılırsın. hıc hıssetmeyede bılırsın. gecen sefer dedıgın ne gecen ay mı? yerlesme zamanı yumurtalıkta degıl ortada rahımde olcak cocuk agrısını sagda solda hıssedemezmısız(dr um dedı :) ) ikiz kanısına nerden vardın anlamadım ne zamn oldıu senın yumurtlama?

Hayır geçen ay degil geçen gunlerdee

Telefondan takip ediyorum yumurtlamayi. Ovu testi yapmadim. Ama gunasiri ya da her gun ilişki oldu. Adetim duzenlidir (26-27 gun). Tahminen 5 ya da 6 subat yumurtladim

Benim de sol kasığım özellikle baskı olduğunda ağrıyor yada oturuo kalkarken. Göğüslerim şişti, gözümde arpacık, dudağımda uçuk ne oluyor anlayamıyorum. Adet olamıyorum onun sıkıntısı diye düşünüyorum çünkü 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra her ay adetlerim farklılaştı. Hamilelik belirtileri peşimi bırakmıyor ama bu ay ilk defa böyle uçuklu arpacıklı bir süreç oldu. Belimin ağrısı ara ara gelip gidiyor. Bir kaç hafta önce de yarım saatte bir bıçak gibi kasığıma içten ağrı gelio gidiyordu. Böyle olan var mı acaba?

adetiniz geçtimi?

adetiniz geçtimi?
Evet 2hafta oldu geçeli ama test yapmıyorum hüsran oluyor her ay. Kasığa bastırınca ağrı normal mi bilemedim kist olabilir endişesindeyim. Her an adet olcak gibiyim. Geçen ay 15 gün yoğun adet oldum doktor bir şey görmedi olumsuz. Bu ay da adet olamıyoru normalde pko var ve bu ay tatlıyı kaçırdım diye kist mi oldu diyorum acaba sol taraftaki ağrı ondan mı diye.

yuh canım ya 15 ğün geçmiş insan merak tan yine yapar:) valla burda soruna cevap arayacağına hemen test yap canım.en azından kafan daki soru işareti gider inan burda cevap aramak çok kötü. gebelikte kist ağrısı olabiliyor.

Yani doktorum da adetin geçsin 15 gün sonra test yap demişti ama ben dayanamayıp daha önceleri kan testi direkt yaptırdım hep hüsran oldu bu sefer sözünü dinlemeye karar verdim tutuyorum kendimi

Test yapın kesinlikle

Yarın yapmayı düşünüyorum kısmetse artık bugün yine adet olcakmışım gibi kasık ağrım birden sabah şiddetlenince dedim sökücek heralde yapmiyim ama yine yok bir şey.
yap canım yap ,ben beklemeyi uygun bulmuyorum mesela benim kullanacagım ilaçlarım vardı,öğrendiğim an gittim ilaçlarımı yazdırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…