gebelik oluşumu için yeni bir yöntem soğan kürü denemesi

absimisia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
338
111
123
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yıllardır bu forumu takip ediyorum birçok sorunumu burdaki paylaşımlar sayesinde çözdüm şimdide bebek için burdayım uzun zamandır istememe rağmen hamile kalamadim. Bu ay yada ne zaman kısmet olursa sistemli bir çalışma ile bu sorundan kurtulmayı planlıyorum ilk aşamada rahmin hamilelik için hazırlanması.Araştırmalarıma göre soğan kürü rahmin temizlenmesini ve gebelik oluşumu için hazırlanmasını sağlıyor.iltihap kist vs. gibi rahatsızlıkları gideriyor..Bugün adetimin 7.gunu ve ben bu sabah küre başladım 15 gün bu küre sabah akşam yemekten 10 dk önce ılık bir şekilde içerek devam edicem hayırlısı bakalım neler olacak gün gün paylaşarak herkesin bu konudaki merakını gideririm inşallah.

hayırlısı olsun inş.sonucunu iyi alırsınn çok kişide gördüm bu şekilde hamile kalan tabiki önce rabim kısmet etmesi lazımmm yap bakalım bilgide ver bende bayadır başlamayı düşünüodum bi yapamadım belki bu sefer sen sebep olursun..

Kısmet tabii inşallah bugün ilk günüm sabah aç karnina içmek biraz mide bulandirici ama inşallah sonucuna değecek bence sende erteleme hemen başla zaten hepi tomarı 15 gün çabucak geçiyor zaman :)

Kısmet tabii inşallah bugün ilk günüm sabah aç karnina içmek biraz mide bulandirici ama inşallah sonucuna değecek bence sende erteleme hemen başla zaten hepi tomarı 15 gün çabucak geçiyor zaman :)

Bende bu ay yıne tutturamamıssam adet donemınde denıcem 😄

Soğan küründe 2. gün biraz mide bulandirici ama insan nelere katlaniyor bu bişey değil :)
Henüz gözle görülür bir farklılık hissetmedim

Soğan kürü 3. gün şevkinizi kırmasın ama cok mide bulandirici bu kür ama yılmadan devam edicem ayrıca ov.takibi için aldığım testlerle yumurtlama günümü de takip ediyorum sanırım birkaç günüm daha var

Back
X