Gebelik olusur mu?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi Madya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Madya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
437
41
98
Kızlar selam, tecrubelerinizden yararlanmak isterim.Esimle tam olarak iliskiye girmeden bosalma oldu.Esim tam olarak kizlik zarinin önüne boşaldi yani vajinadan yaklaşık 2 cm içeri.bugun ya da yarın yumurtlama gunum.Gebelik oluşabilir mi?

Oluşabilir. Burada vajinismus olup tam ilişkiye giremediği halde hamile kalanlar okudum.

Valla bir şey diyemiyorum bizim girip tutmuyorsa sizinki bir mucize olabilir tutabilir

O durum sanırım mucize😊gerçi Allah ol derse olur tabi de...

Kızlar selam, tecrubelerinizden yararlanmak isterim.Esimle tam olarak iliskiye girmeden bosalma oldu.Esim tam olarak kizlik zarinin önüne boşaldi yani vajinadan yaklaşık 2 cm içeri.bugun ya da yarın yumurtlama gunum.Gebelik oluşabilir mi?
Gebelik istiyorsanız (ki geçmiş mesajlar bunu gösteriyor) neden ikinci bir ilişkiyi tam birleşerek yapmıyorsunuz? Peşinden Ya da ertesi günü ikinciye yapsaydınız.
Bu soruyu soran kızlar,kızlarımız !
Vajina girişimiz direk rahime bağlanmıyor bunu bi idrak edin. Oraya boşalmayla spermlerin önce bi vajina yolunu aşması gerek ! Sonra bi rahim ağzı var ! Orayı da aşıp içeri girmesi gerek.
Bu spermler 2 kol 2 bacaklı canlılar değil 🤣 eşlerin gidip geldiği yer vajinamızın içi 🙏🏼 Sonrası da rahim ağzı.
Böyle şeyler imkansız değil… olur mu olur bilemeyiz ama mantıklı hareketler olmadığı kesin.

Sanırım bu sürtündük hamilemiyim falan yeni versiyonu
Kızmayalım diye şak bi nikah kıymış hemen kocam demiş ama niye kızalım ki bize ne?
Ayrıca her ilişkiye giren gelip buraya yazar oldu bu da aşırı saçma

Anladığım kadariyla ne kadar sinir stres sahibi insan varsa hepsi bu forumda toplanmış, genel anlamda yorumlarda dikkat ediyorum da herkes çemkirmeye yer arıyor, mutsuz insanlar bu forumda birbirleri üzerinden stres atıyorlar gördüğüm bu yani kusura bakmayın.tabi çok anlayışlı insanlarda var. Ben evliyim sizin kafanizda kurduğunuz gibi genç kız nikahsız falan da değilim. Kizlik zarim esnek ve iliski esnasında zarın yakınına boşandı eşim. Çünkü çıkmak üzereydi bunu hissettim ve boşalan sivi hemen dışarı aktı, o yuzden kizlik zarinin yakınına bosaldigini belirttim yaklaşık olacakta 2 cm oluyor.Ikinciye yapmadık eşim çok yorgundu tekrar deneyeceğiz olay tamamen bundan ibaret.

Back
X