- 17 Temmuz 2019
- 29
- 12
- 88
- 41
- Konu Sahibi 1ana1baba1bebe
-
Aynı saatlerde yaptım. Yani sabah ilk idrarda. Şimdi kramplar önceki kadar olmasa da yeniden başladı kan testi vermeye gidiyorum.Ben 2 kere yalancı Pozitif gördüm sonraki testlerde de kanda da negatifti. Yaptığınız saatler aynı mıydı peki. Yeterince beklememiş idrarsa göstermemiş olabilir
Tam olarak öğrenmek istediğim de buydu. Yani adet gününü beklemem gerekiyor. Ben yine de kan testi vermeye gidiyorum şimdi. Kramplar başladıTestte negatifse bhcg sıfırlandı demek. Sıfırlanınca ya da 1-2 gün öncesinden kanama başlar. Genelde adet günü ile bir hafta sonrası arasındaki zamana tekabül eder
Rabbim gönlünüze göre versinTam olarak öğrenmek istediğim de buydu. Yani adet gününü beklemem gerekiyor. Ben yine de kan testi vermeye gidiyorum şimdi. Kramplar başladı
Nasıl yaniKızlar dün kan testi negatif çıktı. Yok yani. Doktora söyledim idrarda ilk testten pozitif sonra negatif aldım diye. Sonlanmış olabilir dedi. Yani kimyasal olabilirmiş.
Evet erken yapmak bu açıdan iyi değil. Sabretmek lazım ama ne mümkün bende erken öğrenmiştim. İkincide daha sabırlı davranmayı düşünüyorum. Rabbim gönlünüze göre versin sizin deEğer çıktıysa sonlanmış demek ki dedi bilemiyorum. Yani tıbbi olarak onun kadar bilgim yok. Ben de biraz okudum netten. Zaten oluşmuş olmuyormuş ki bebek. Çoğu kadın da farkında olmadan kimyasal gebelik yaşayabiliyormuş.Bunu erken test yaparak anlıyormuşsun .keşke test yapmasaymışım. .gerçi testin yanlış olma ihtimali de yüksek. Hatta buna bebek düştü bile denemiyormuş .Adet günün gelince de normal adet oluyormuşsun. Bilemedim.ama gerçek olan şu ki ben hissettim ikinci kez böyle bir şey. İlkini sağlıkla aldım kucağıma şükürAllah olmayana nasip etsin
Merhaba bende farklı markalarda iki test yaptim biri pozitif diğeri negatif yada gölge gibiydi emin degilim sizin sonuç ne oldu hamile misiniz?Garip gerçekten farklı marka olsa benzerini yaşadım biri belliyken diğeri aşırı silikti yok gibiydi erken gebelik testi mi yapsanız acaba
Benim ikisi de belliydi ama markası fortune olan yok denecek kadar silikti suan hamileyim allah nasip ederseMerhaba bende farklı markalarda iki test yaptim biri pozitif diğeri negatif yada gölge gibiydi emin degilim sizin sonuç ne oldu hamile misiniz?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde adetime ortalama 6-7 gün var merakıma yenik düşüp yaptım ovulasyon testinde de t çok koyu çıkıyor kan verdim ama beklemek çok zorBenim ikisi de belliydi ama markası fortune olan yok denecek kadar silikti suan hamileyim allah nasip ederse
Ayy inşallah hamilesindir çok heyecanlı oluyor Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde adetime ortalama 6-7 gün var merakıma yenik düşüp yaptım ovulasyon testinde de t çok koyu çıkıyor kan verdim ama beklemek çok zor
Inşallah canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah isteyen herkese nasip etsin kaldı 2 buçuk saatAyy inşallah hamilesindir çok heyecanlı oluyor Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Az daha sabır meşgul ey kendiniInşallah canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah isteyen herkese nasip etsin kaldı 2 buçuk saat
Ne oldu canım 1 sene geçmiş ama merak ettim yazmamıssın da :)))))Inşallah canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah isteyen herkese nasip etsin kaldı 2 buçuk saat
Sonuç ne oldu acaba ,şuan aynı şeyi yaşıyorum da :)))Merhabalar, bende tüp bebek transferimin 5. Günüydü dün, erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Fakat bir sonraki gün normal test yaptım tek çizgiydi. Bende çok tedirgin oldumyanlış olma ihtimali olur mu acaba
Şuan durumunuz nedir bilmiyorum, yeni gördüm msjinizi ama benim 8. Haftaya kadar gelmişti. Pozitif di yani. Fakat sonra kalbi durdu 8+2 de ve kürtaj ile aldılar.Sonuç ne oldu acaba ,şuan aynı şeyi yaşıyorum da :)))
Geçmiş olsun ikimize de, benimde kimyasal oldu...Şuan durumunuz nedir bilmiyorum, yeni gördüm msjinizi ama benim 8. Haftaya kadar gelmişti. Pozitif di yani. Fakat sonra kalbi durdu 8+2 de ve kürtaj ile aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?