Gebelik Öncesi izlenmesi gereken adımlar

interiorarch

Less is More...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
31
10
1
35
Arkadaslar merhaba.ben forumda yeniyim umarim artik sizlerleyim.itici olacak biliyorum ama direk soruyla girmek.ama hepini gibi bende bebek icin cok endişelendiriyorum.3 yillik evliyim 27 yasindayim.1 senedir bebek düşünüyoruz.2 gunde bir iliskiye ragmen olmuyor.esimle doktora gideceiz artık neler isteyeckler bizden yardimci olan olursa cok sevinirim.:).nasil bir yol izleyeceğiz. Simdidrn teşekkür ediyorum.

bence hiç geciktirmeden git çünkü bazı rahatsızlıklarda zaman aleyhine işleyebiliyor.önce hormonlarına bakarlar yumurtalarına bakarlar bu yüzden adetinin 2. veya 3.günü git daha ilerisi rahatsızlığına göre değişir.

Pazartesi gidelim demişti eşim o zaman adetimi bekliyim yaklaşık bir haftam var bende bugün gidip gojy berry ve arı sütü aldim bir iki ay da bunları deneyelim diye.esimi hastanelerde yipratmak testlerle ugrastirmak istemedim ama simdi korktum rn iyisi gitmek sanırım.teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…