ssanguine 🎀🌊 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 1.115 1.766 333 24 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #1 daha çalışmalara başlamadık ve öncesinde doktora gidip muayene/kontrol olmak istiyorum haftaya randevu da aldım ama bazı testler için adetli olmak mı gerekiyormuş tam bilemedim, kadın doğum doktoruna adetten önce-sonra-sırasında ne zaman gidilmeli ?
daha çalışmalara başlamadık ve öncesinde doktora gidip muayene/kontrol olmak istiyorum haftaya randevu da aldım ama bazı testler için adetli olmak mı gerekiyormuş tam bilemedim, kadın doğum doktoruna adetten önce-sonra-sırasında ne zaman gidilmeli ?
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 2.242 1.669 53 24 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ssanguine #2 Adetin 2. 3. günü bakılan değerler var o tarihte gitseniz hormon tahlilleri daha net sonuç verir