Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 5 aydır denediğimiz halde gebe kalamadım daha öncesinde herhangi bir doktora kontrole gitmedim sizce doktora görünmeli miyim bunun için erken mi ?
Arkadaşlar 5 aydır denediğimiz halde gebe kalamadım daha öncesinde herhangi bir doktora kontrole gitmedim sizce doktora görünmeli miyim bunun için erken mi ?
Bence doktora gidebilirsnz ben gebelik istemeye bşladığımız ay gittim tabiki çocuğum olmuyor dıye degıl yenı evliyim jınekoloğa hıc muayene olmadım gebelik dusununcede gelip rutın kontrol olmak ıstedgmı soyledım adetin 3 gunu gel dedıler gıttim hormon testlerı vs yapıldı usg de bakıldı herangı bır skntı varmı dıye en azından sorun yoktu ve ıcım rahat etmıstı sonra 8 ay olmayınca yıne gıttım busefer masumane bır senedır ıstıyoruz olmuyor dedım gereken bırsey varsa yapılsn tahlil vs dıye eee fenada olmadı hc bır skntm olmadgnı ve tamamen sıtresten olmus oldugunu gordum bırde yumurtlama donemlerıne daha cok ozen gosterdım