Ettim bu ay ıste ama takıp etmesende agrıdan farklılıktan anlıyorsun sankı tam yumyrtlama gubu farklı ağrı oldu bu seferTakip et o zaman çatlama yumurtlamanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettim bu ay ıste ama takıp etmesende agrıdan farklılıktan anlıyorsun sankı tam yumyrtlama gubu farklı ağrı oldu bu seferTakip et o zaman çatlama yumurtlamanı
Evet canım benimde çok ağrım olur yumurtlamada ondan anlarımEttim bu ay ıste ama takıp etmesende agrıdan farklılıktan anlıyorsun sankı tam yumyrtlama gubu farklı ağrı oldu bu sefer
Gebelik testi sanırım eğer gebelik testiyse var gibiHanımlar adete son 4 gün bu şekilde görünmesi normal mi
Ovulasyon testi bu test ama Ovulasyon testi adete yakın böyle tekrar koyulaşmaya başladığında gebelik haberi alanları duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ki ,umarım hamileyimdirGebelik testi sanırım eğer gebelik testiyse var gibi
İkisi de aynı koyulukta olursa diye biliyorum belkide yanlış biliyorumdur inşallah hamilesindir gebelik testi yok mu bu denesenOvulasyon testi bu test ama Ovulasyon testi adete yakın böyle tekrar koyulaşmaya başladığında gebelik haberi alanları duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ki ,umarım hamileyimdir![]()
Adet günü daha net çıkıyor dedikleri için yapmadım açıkçası ,yapsam görünür müİkisi de aynı koyulukta olursa diye biliyorum belkide yanlış biliyorumdur inşallah hamilesindir gebelik testi yok mu bu denesen
Adete kaç gün varAdet günü daha net çıkıyor dedikleri için yapmadım açıkçası ,yapsam görünür mü
4 gün varAdete kaç gün var
Daha varmış erken gebelik testi yaparsan varsa çıkabilir ama istersen adet gününü bekle4 gün var
Merhaba hamile misiniz4 gün var
Malesef adet oldumMerhaba hamile misiniz