Evet bunu gerçekten herkes söylüyor rahat olduğum ay kafama takmadığım saldığım ay hamile kaldım diye

siz de artık deneyimli anne adayı oldunuz bize göre siz de bunları diyebilirsiniz

gerçekten de öyle oluyor sanırım insan stres oldukça etkileniyor hormonlar. Vajinusmusu da atlatmissiniz ve arkasından hızlıca böyle bir haber gelmesi müthiş sizi tebrik ediyorum

benim muayenem de güzel geçti, doktor gayet ilgiliydi, pek çok tahlil istedi benim öyküme göre. Onları yaptırdım yarın sonuçlara bakacak ve 2 ay süre verdi 2 ay gebelik olmazsa 3.ayda adetliyken gidicem ve o hormon testlerini yapacak. Beslenmeyle ilgili ilişki günleriyle ilgili önerilerde bulundu, onun dışında bu sürede eşimden de spermiyogram istedi 2 ay sonra gebelik olmazsa onu da yapmış olarak gideceğiz. Bir de benim çikolata kistim olduğu için ve bu kist tüplerde yapışıklık tıkanıklık yapabildiği için rahim filmi öneririm dedi ama şimdilik değil o da olmazsa düşünülecek.
Ama doktor bunları kaygilandirarak söylemedi benim için en önemlisi buydu

rahat ve sakin bir havası var o bana iyi geldi açıkçası zaten çok araştırarak gitmiştim umarım da hep öyle olur gebelik sürecini de onunla takip etmek istiyorum.