Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik öncesi panik atak tedavisi gören arkadaşlar sorularım var size ...
Arkadaşlar ilaç tedavisi mi gördünüz veya görüyorsunuz? Hamile olanlar sıkıntısız geçiyordur inşallah... Hamile olmayanlarda biran önce tedavi görüp hamiş olurlar inşallah...
Tedavi gormedim. Neden bilmiyorum. Ani heycan uzuntu sinir durumunda nefesim tikaniyor gozlerimden yas gelip usuyup heryerim titriyor ama hamileyim. Tek zarari normal dogumda nefessiz kalabilme ihtimalim. Devlet hastanesi yapcak bisey yok dedigi icin ozelde spinal sezeryan olcam. Dr umla konustm herhangi panik durumunda sakinleştirici verip veya bayiltirlarmis. Hala daha sezeryan bile olsa nefes alamamaktan korkuyorum.
Tedavi gormedim. Neden bilmiyorum. Ani heycan uzuntu sinir durumunda nefesim tikaniyor gozlerimden yas gelip usuyup heryerim titriyor ama hamileyim. Tek zarari normal dogumda nefessiz kalabilme ihtimalim. Devlet hastanesi yapcak bisey yok dedigi icin ozelde spinal sezeryan olcam. Dr umla konustm herhangi panik durumunda sakinleştirici verip veya bayiltirlarmis. Hala daha sezeryan bile olsa nefes alamamaktan korkuyorum.
Senin çok yoğun değil sıkıntıların canım, sadece doğumla ilgili... Benim hamilelik boyunca geçireceğim sıkıntılardan dolayı önce tedavi görmem gerekir, yoksa 9 ay geçmez
Valla ne yalan söyliyim ayni seyleri bende . düşünmüyor değilim. 5 haftalık hamileyim Dogum sirasinda kalbimin durmasindan nefessiz kalmaktan vs korkuyorum aklima geliyor bu tur şeyler.
Ben bu yaz 4 ay anksiyete bozuklugu panik atak tedavisi gördüm ilaclar kullandm 4 cesit...
Senin çok yoğun değil sıkıntıların canım, sadece doğumla ilgili... Benim hamilelik boyunca geçireceğim sıkıntılardan dolayı önce tedavi görmem gerekir, yoksa 9 ay geçmez