Gebelik öncesi Sigarayı bırakanlar ve bırakmaya çalışanlar

Bende bırakamıyorum kızlar ya eşimde içtiği için beraber iyice suyunu çıkarıyoruz resmen. Belkide aylardır hamile kalamamam bu sigara illeti yüzünden diye düşünmüyor değilim. Sonuç olarak zehir yani benim yumurtlama mı da etkileyebilir eşimin sperm kalitesini de etkileyebilir
Kesinlikle öyle benim eşim bırakacak e benimde bırakmamı istiyor haklı olarak nasıl olacaksa

Eşiniz sigara içmiyor hatta nefret ediyorsa çok kolay. Ben 8 yıl kullandım ve bir anda paketi arkadaşa verdim bir daha da almadım, geçen yıl da 1 ay kullandım paketi çöpe attım, geçen aylarda yine paket aldım 3 gün içtim ellerimi kokladım midem bulandı çöpe attım. Çöpe atıp almayın en kesin çözüm bu. Ama eşiniz kullanıyorsa zor olur sanırım.
İçiyor ama nefret ediyor bırakmak istiyor oda

Sigarayı bırakmadan çocuk yapma bu kadar basit ne olursa olsun içilmemeli ben bant ve sakız kullandım bıraktım içmiyorum sonra bebek yaptım planlı bi süreç sonuçta
Offf inanamıyorum bu kadar basit miydi ya şimdi bıraktım elimden.

Offf inanamıyorum bu kadar basit miydi ya şimdi bıraktım elimden.
Basit evet gebelik planlı bi süreç ya sigara içiyorsan yapmayarak böyle bi dert sahibi olamayacaksın. Bırakınca da yapacaksın böylelikle gebeyken sigara içip bebeği zehirlemeyeceksin. Bu kadar basit bi denklem aslında

Back
X