Gebelik öncesi ve gebelikte kullanılan ilaçlar

yagmurluhava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
22
6
1
Gebelik öncesi kullanılan ilaçlarla başlayalım hanımlar. Ben şuan Folbiol 5 mg folik asit kullanıyorum benim gibi kullanan var mı acaba ?

Selam. Aynen bende ondan kullanıyorum . Inşallah Allah bize de nasip eder. Tüm isteyenlere de. Ilk gebeliginiz mi olacak

bende yaklaşık bir aydır folbiol kullanıyorum ama daha korunmayı bırakmadık bir daha ki aya nasipse[/QUOT

Inşallah en kisa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım :) folikasitin yan etkileri oldu mu sana . Ya da şöyle sorayım daha doğrusu kilo baş dönmesi kasiklarin da ağrı. Vb şeyler oldu mu ?

bende yaklaşık bir aydır folbiol kullanıyorum ama daha korunmayı bırakmadık bir daha ki aya nasipse

Inşallah en kisa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım :) folikasitin yan etkileri oldu mu sana . Ya da şöyle sorayım daha doğrusu kilo baş dönmesi kasiklarin da ağrı. Vb şeyler oldu mu ?

İnşAllah hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :)) bu ay ilaç kullanmaya başladım bebişe de bu ay karar verdik bakalım kısmet her şey :)

yok canım olmadı hiç öyle gece yatarken alıyorum ben

kasıklarda ağrı mı yapıyormuş sol kasığım çok ağrıdı geçen ay bu ay folbiola ara vermişştim geçti acaba ondan mı olmuştu

Back
X