Gebelik öncesi ve gebelikte kullanılan ilaçlar

yagmurluhava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
22
6
1
Gebelik öncesi kullanılan ilaçlarla başlayalım hanımlar. Ben şuan Folbiol 5 mg folik asit kullanıyorum benim gibi kullanan var mı acaba ?

Selam. Aynen bende ondan kullanıyorum . Inşallah Allah bize de nasip eder. Tüm isteyenlere de. Ilk gebeliginiz mi olacak

bende yaklaşık bir aydır folbiol kullanıyorum ama daha korunmayı bırakmadık bir daha ki aya nasipse

bende yaklaşık bir aydır folbiol kullanıyorum ama daha korunmayı bırakmadık bir daha ki aya nasipse

Inşallah en kisa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım :) folikasitin yan etkileri oldu mu sana . Ya da şöyle sorayım daha doğrusu kilo baş dönmesi kasiklarin da ağrı. Vb şeyler oldu mu ?

İnşAllah hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :)) bu ay ilaç kullanmaya başladım bebişe de bu ay karar verdik bakalım kısmet her şey :)

Inşallah en kisa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım :) folikasitin yan etkileri oldu mu sana . Ya da şöyle sorayım daha doğrusu kilo baş dönmesi kasiklarin da ağrı. Vb şeyler oldu mu ?
yok canım olmadı hiç öyle gece yatarken alıyorum ben

kasıklarda ağrı mı yapıyormuş sol kasığım çok ağrıdı geçen ay bu ay folbiola ara vermişştim geçti acaba ondan mı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…