- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben ilk evlendim hemen çocuk istedim ama eşim istemedi. Bı sene dolmadan eşim de istedi ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Adetime 1 hafta vardı korunmayı biraktigimizda . Kullandığım adet takibi programına göre yumurtlama ve ovulasyon geçmişti bende o ay hiç düşünmedim kendimi bı sonraki aya odaklamistim. Derken adet günüm geldi adet olmadım . Dedim normaldir.. 3 gün geçti dördüncü gün test yaptım nehatifti.. neyse dedim heralde ister istemez stres yaptım geciktim . Bir hafta dolsun dedim.. bir hafta sonra yine olmadı kan testi verdim.. oda negatif... 0.13 falandı sanırım. Neyse dedim yine bekliyim bı hafta daha olmazsa doktora adet söktürücü için giderim dedim. Bir hafta bekledim hâlâ yokMerhaba :)) paylaşacak bir deneyimim yok ben okumaya geldim fgdghh bebek çalışmalarına yeni başladık 1 ay olacak dgk hapımı bırakalı adet bekliyorum gelmiyor bir türlü ovülasyon takibi yapacağım siz bu süreçte neler yaptınız, kullandınız, yeme-içmede özel olarak tükettiğiniz besinler var mıydı?
Bu arada baya beklemişsiniz şükür ki sonunda güzel haber :)) Ben sat tarihimi bilmiyorum (hap son ayda düzensiz kanama yaptı) bu yüzden değerlendirdiğimiz günler kafamıza göreydi ben de ilk aydan olasılık vermiyorumValla ben ilk evlendim hemen çocuk istedim ama eşim istemedi. Bı sene dolmadan eşim de istedi ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Adetime 1 hafta vardı korunmayı biraktigimizda . Kullandığım adet takibi programına göre yumurtlama ve ovulasyon geçmişti bende o ay hiç düşünmedim kendimi bı sonraki aya odaklamistim. Derken adet günüm geldi adet olmadım . Dedim normaldir.. 3 gün geçti dördüncü gün test yaptım nehatifti.. neyse dedim heralde ister istemez stres yaptım geciktim . Bir hafta dolsun dedim.. bir hafta sonra yine olmadı kan testi verdim.. oda negatif... 0.13 falandı sanırım. Neyse dedim yine bekliyim bı hafta daha olmazsa doktora adet söktürücü için giderim dedim. Bir hafta bekledim hâlâ yokneyse gittim doktora ultrasonla baktı dedi gebelik yok. Ama sen yinede bı kan testi yaptır sonrada sana adet söktürücü yazayım adet olunca gel hormonlarına bakalım neden geciktim diye dedi. Gittim kan verdim ve sonuç 216.7 çıktı ve şok oldum
koştum hemen doktorun yanına dedi ki daha çok erken gebelik 10 günlük falan
heralde geç döllenme oldu
velhasıl kızım şuan 3 yaşında
![]()
Öyle deme inşallah sende ummadığın anda alırsın mutlu haberi belli olmazBu arada baya beklemişsiniz şükür ki sonunda güzel haber :)) Ben sat tarihimi bilmiyorum (hap son ayda düzensiz kanama yaptı) bu yüzden değerlendirdiğimiz günler kafamıza göreydi ben de ilk aydan olasılık vermiyorum![]()
İnşallah canım ya ben de bir hafta bekleyeceğim regl olacak gibiyim göğüslerim falan acıyor dokununca kasıklarımda da huzursuzluk var olmazsam test yaparım artık :)Öyle deme inşallah sende ummadığın anda alırsın mutlu haberi belli olmaz![]()
Benim hamileliğim de en net hatırladığım aşırı gergindim . Hicbi belirtim yoktu . Klasik söylenen tüm belirtileri bir buçuk iki aylık olunca yaşamaya başladım. Tabi bu bunueden bünyeye degisir. Göguslerimde değişikliği özellikle kararma damarlanma falan 3. Aylarda başladı diyebilirim. İnternette çoğu belirti yanıltıcı olabiliyor.İnşallah canım ya ben de bir hafta bekleyeceğim regl olacak gibiyim göğüslerim falan acıyor dokununca kasıklarımda da huzursuzluk var olmazsam test yaparım artık :)
Ben yerleşme kanaması yaşamadım hiç. Ama geçen aylarda tuhaf bı adet geçirdim ramazandan önceki ay. Sadece kahverengi lekelenme yaşadım 6-7 gün falan . Doktora gittim hamile değildim tabi doktor olur böyle şeyler dedi yolladıİlk hamileliğimde tek ilişkiyle hamile kalmıştım, oda yumurtlama dönemine denk gelmiş demekki. Aniden sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrım olmuştu birde adet öncesi göğüslerim şişerdi ama o zaman sismemisti biraz suphelenmistim adet bir gun gecince de test yapmıştım pozitifti şimdi 5 buçuk yaşında. 1 yıldır ikinciyi istiyorum, Kasım'da üçüzlere doğal yoldan hamile kaldım onda da yerleşme kanaması olmuştu bi kere cok az ordan suphelenmistim oda pozitifti ama sağlıklı ilerlemedi maalesef. Şimdi mart ayından beri uğraşıyorum bakalım nasipte varsa olur :)
Yerleşme herkeste olmuyor ya benimde ilkinde olmadı mesela ikinci hamileligimde oldu çok açık pembe akıntı şeklindeydi bi daha da gelmedi. Bende yumurtlama donemlerindeyim bu ay da olmazsa doktora gidicem. İnşallah gerek kalmaz :) hamile kalırızBen yerleşme kanaması yaşamadım hiç. Ama geçen aylarda tuhaf bı adet geçirdim ramazandan önceki ay. Sadece kahverengi lekelenme yaşadım 6-7 gün falan . Doktora gittim hamile değildim tabi doktor olur böyle şeyler dedi yolladıbu arada bende ikinciyi istiyorum rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşaallah hepimize
şuan adet bekliyorum bı kaç gün geçti ama uygulama gecikme saymıyor bende hüsrana uğramamak için test almıyorum
en erken cuma-cumartesi en geç pazartesi olmazsam test yapicam nasip bakalım
![]()
Ben kendime umutsuz vaka diyorum vallaYerleşme herkeste olmuyor ya benimde ilkinde olmadı mesela ikinci hamileligimde oldu çok açık pembe akıntı şeklindeydi bi daha da gelmedi. Bende yumurtlama donemlerindeyim bu ay da olmazsa doktora gidicem. İnşallah gerek kalmaz :) hamile kalırız![]()
Ayy sen bide bana sor. Adet günü test yaptım sabah ve aksam üzeri ikiside aninda silik cift çizgi çıktı hic beklemeden cok sevindim tabi hemen gittim kan verdim negatif 2 gün sonra da adet oldumBen kendime umutsuz vaka diyorum vallabazı aylar öyle hissediyorum ki kesin hamileyimdir hissi oluyor pat adet oluyorum . Ve ne zaman test yapsam en fazla ertesi gün adet geliyor . Sanki bu dönem bana özellikle gıcıklık yapıyor gibi önce heveslendirip o testi yaptırıyor sonra adet oluyorum anlamadım gitti
![]()
Oowww yanlış pozitife hiç denk gelmedim çok şükür oda çok kötüymüşAyy sen bide bana sor. Adet günü test yaptım sabah ve aksam üzeri ikiside aninda silik cift çizgi çıktı hic beklemeden cok sevindim tabi hemen gittim kan verdim negatif 2 gün sonra da adet oldum![]()