Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

valla ben de dahil kimse yazmıyor pek nedense. hadi ben de diyet motivasyonu az herkesin mi az anlamadım ki:KK43: ben de motivasyon olsun diye girmiştim :KK43:

bende motivasyon için girdim ama kimse yok canım ya

amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. dün test yaptım bugünde kan testi yaptırdım beta hcg 230 çıktı cuma tekrar yaptırcam salı da kendi doktoruma muayneye gidicem

bende motivasyon için girdim ama kimse yok canım ya

amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. dün test yaptım bugünde kan testi yaptırdım beta hcg 230 çıktı cuma tekrar yaptırcam salı da kendi doktoruma muayneye gidicem
inşallah canım darısı bizlerin isteyenlerin başına.

kızlar uzun zamandır yazamadım ben anneme baktım rahatsızlanmıştı yeniden rejime girdim ben pazartesileri kilo yazma işini kaçırmam daha ee kilo verenler ne kadar verdi hamiş arkadaşlarımız da var sanırım hayırlı olsun darısı bize inş hayırlarla amin

Selam canlarrrr. Son yılları diyetle geçmiş biri olarak yazıyorummm. Polikistik over sendromundan kaynaklı doktorum zayıfla dedı. Eve geldim tartıkdm 81.3 Hemen diyete başladım 3 ay oluyo bu ay ıste vee 13 kg verdm bu sabah 68.3 cıktım. Şimdi ilk hedefim 65 snra 59.9 olsun benm olsun yeterlı 5 li rakamlar girsin hayatıma. Bu arada nisanda kurtaj olmak zorunda kaldm ve bu yuzden hala bebek calşmalarım devam etmekte hp beraber ideal kilolarda sağlıklı geblik geçirmek dileğiyle :)

Back
X