- 7 Temmuz 2020
- 269
- 110
- 23
- 28
- Konu Sahibi Selin Mehmet
-
Önce hormon testi yapıyorlar kan veriyorsun sonraki aşamalar muayene sanırıkKızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz
Adetin 3. Günü gidin hormon testi yaparlar sonra adet bitince çağırırlar alttan muayene içinKızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz
Anladım canım peki özelmi daha iyi yoksa devletmi devletteki bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor iyi doktor şansa kalmış karar veremedim hangisine gitmem gerektiğineAdetin 3. Günü gidin hormon testi yaparlar sonra adet bitince çağırırlar alttan muayene için
Anladım çok teşekkür ederimÖnce hormon testi yapıyorlar kan veriyorsun sonraki aşamalar muayene sanırık
Ben devlete gittim anlarsın zaten ilgileniyomu diye bana testler falan yaptı eşim sperm testi verdi ürolojiye onun testlerinide istedi şimdi adetin 3. Günü bekliyo beni tedaviye başlayalım dedim bence devlete git iyi doktor bulursun illaAnladım canım peki özelmi daha iyi yoksa devletmi devletteki bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor iyi doktor şansa kalmış karar veremedim hangisine gitmem gerektiğine
Anladım teşekkür ederim benim eşim yanımda yok maalesef mayıs ayında gelicek görevde şuanda 1 kimyasal gebelik gecirdim eşim gelmeden kontrole gitmek istiyorum önce ben gitsem daha sonra eşim geldiğinde gitse olurmu öyleBen devlete gittim anlarsın zaten ilgileniyomu diye bana testler falan yaptı eşim sperm testi verdi ürolojiye onun testlerinide istedi şimdi adetin 3. Günü bekliyo beni tedaviye başlayalım dedim bence devlete git iyi doktor bulursun illa
Gerek hormon testleri için gerekse rahmin en net gorundugu zaman oldugu için adetin 2.veya3.günü gitmende fayda var. Tüm tedavi surecimde ve tedavi oncesi donemlerde bu sartlarda gittim zaten baska zamanda gidince adetlide isteyebilir seniKızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz
Canim hangi sehirde oturuyorsun? devlet hastanesinde iyi doktorlar var oneririmKızlar merhaba ben gebelik öncesi kontrole gitmek istiyorum bi sorun varmı diye ama ilk defa gidicem ne gibi testler yapıyorlar süreç nasıl ilerliyor birde regliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa regliye yakınmı gitmem lazım yoksa reglim bitincemi gitmem gerekiyor yardım edermisiniz
Ankara kuzumCanim hangi sehirde oturuyorsun? devlet hastanesinde iyi doktorlar var oneririm
Ben izmirden verecektim hayirlisi cnm insallah en kisa zamanda rabbim isteyen herkese tattirsinAnkara kuzum
İzmirde oturuyordum ankaraya taşındım kuzum çok teşekkür ederim düşüncen içinBen izmirden verecektim hayirlisi cnm insallah en kisa zamanda rabbim isteyen herkese tattirsininsallah
Anladım teşekkür ederim benim eşim yanımda yok maalesef mayıs ayında gelicek görevde şuanda 1 kimyasal gebelik gecirdim eşim gelmeden kontrole gitmek istiyorum önce ben gitsem daha sonra eşim geldiğinde gitse olurmu öyle
Anladım canım çok şükür adetlerim düzenli sadece kontrol amaclı gitmek istiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırımBen ilk gittigimde adet olamama sikayetiyle gitmistim doktor adet sokturucu verip adetin 2. Gunu gel demisti bence adetliyken git canim
Evet öyle canımsperm testine gerek yok heralde şu aşamada tek gitmen yeterli. Anladığım kadarıyla rutin muayene olacaksın.
Olur heralde ya isterse söyılerainiz önce sizde sorun varmı yokmu diye bakarlarAnladım teşekkür ederim benim eşim yanımda yok maalesef mayıs ayında gelicek görevde şuanda 1 kimyasal gebelik gecirdim eşim gelmeden kontrole gitmek istiyorum önce ben gitsem daha sonra eşim geldiğinde gitse olurmu öyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki böyle bi uygulama var aklımıza takılan herseyi sorabiliyoruzOlur heralde ya isterse söyılerainiz önce sizde sorun varmı yokmu diye bakarlar
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki böyle bi uygulama var aklımıza takılan herseyi sorabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?