• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik öncesi

Mom to bee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
1
0
1
31
Herkese merhaba. Gebelik öncesi genel sağlık kontrolü yaptırmak için kadın doğum doktoruna başvurmak istiyorum. Regl günümden önceki gün gitmem ile regl gününe uzak bir gün gitmem arasında fark olur mu? Doktor kontrolünde bu süreç bir şeyleri değiştirir mi yani regl yakın iken yumurtalıklarda veya rahimde görülemeyen tespit edilemeyen durumlar olur mu? Tecrübesi ve bilgisi olanlar yorum yazarsa çok sevinirim ☺️.

Ben regl değilken gittim. Doktor rahim yumurtalık normal dedi. Sonra bende beyaz akıntı vardı, israr testi ve idrar kültürü verdim. Birşey çıkmadı. Hormon testi verdim vs. Şimdide gebelik pozitif geldi. Regli iken bence amh baktırcaksanız gerekiyor.Hamile kalmasam biraz daha baktırcaktım bende.

Herkese merhaba. Gebelik öncesi genel sağlık kontrolü yaptırmak için kadın doğum doktoruna başvurmak istiyorum. Regl günümden önceki gün gitmem ile regl gününe uzak bir gün gitmem arasında fark olur mu? Doktor kontrolünde bu süreç bir şeyleri değiştirir mi yani regl yakın iken yumurtalıklarda veya rahimde görülemeyen tespit edilemeyen durumlar olur mu? Tecrübesi ve bilgisi olanlar yorum yazarsa çok sevinirim ☺️.
Regl 2-3 günü gitmen lazım yumurtalıklarına rahmıne bakar ekstra folık asıt verır zaten kı gebelıkden 3 ay once ve gebelıkde kullanmanı söyler

Back
X