• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik planı

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.154
1.745
333
Merhaba hanımlar,
Ekim ayından beri korunmasız ilişkiye giriyoruz. 3.ayımız olacak fakat pozitif göremedim malesef. Umutsuzluğa kapılmaya başladım. Tecrübeli hanımlardan kaçıncı ayda hamile kaldınız vs. duymak istedim. Teşekkürler.

benimde güzel haberi almam 3-4 ayı buldu kendinizi hiç strese sokmayın ovülasyon testlerini deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim. Ne bileyim bazen insanlar diyor ya ilk aydan hamile kaldım. Benim neden olmadı diye düşünmeye başladım 😳😇
Canım onlar çok şanslı insanlar 😂 ben 2 yıldır korunmuyorum olmuyo malesef .. 3 ay öok erken moralinizi bozmaya değmez. Ovülasyon takip edin.. inşallah çok beklemeden pozitif görürsünüz ☺️

Canım onlar çok şanslı insanlar 😂 ben 2 yıldır korunmuyorum olmuyo malesef .. 3 ay öok erken moralinizi bozmaya değmez. Ovülasyon takip edin.. inşallah çok beklemeden pozitif görürsünüz 
Teşekkür ederim. Evet bu ay test almayı bende düşünüyorum 😇 Allah tez zamanda isteyen herkese ve sizede nasip eder inşallah.

Back
X