Gebelik planlama

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Merhaba. Benim adet dongum 29 gun. Bu ay 11-i ve 15-i degerlendirdim. Genelde 13,14,15 ve ya 16-si yumurtlamam lazimdi. Sizce tutar mi. Yorumlasaniz sevinirim

Yok ben kaç aydır baktiriyorum 12ci gün folikül 19.5 mm oluyor yani o günlere denk geliyor yumurtlamam. En son hamile kaldığımda adetin 13 ve 16-ci günleri ilişkide olmuştum ve tutmuştu. Ama düşük oldu Haziran'da. 5 haftalikti. Hind deniyorum.

Anladım değerlendirmeniz iyi olmuş inşallah tutar denk gelir sperm 3 gün yaşıyor zaten

Merhaba. Benim adet dongum 29 gun. Bu ay 11-i ve 15-i degerlendirdim. Genelde 13,14,15 ve ya 16-si yumurtlamam lazimdi. Sizce tutar mi. Yorumlasaniz sevinirim
Gayet uygun günlerde ilişkini olmuş ihtimal var yumurtlama ağrınız oluyomu ben artık yumurtlama ağrılarımla anlıyorum yumurtlama günlerimi

Merhaba insalah tutar bende ovulasyon testi ile degerlendirdim bu ay ama reglime 2 gun var ve malesef adet agrılarım varr

Merhaba #blue8816. Adet oldunuz mu? Hamilelik zamani da adet agrisi oluyor ben bir kez yasadim ondan biliyorum. Ama en onemlisi adet gecikmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…