Gebelik planlama

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Merhaba. Benim adet dongum 29 gun. Bu ay 11-i ve 15-i degerlendirdim. Genelde 13,14,15 ve ya 16-si yumurtlamam lazimdi. :110:Sizce tutar mi. Yorumlasaniz sevinirim :KK52:

Yok ben kaç aydır baktiriyorum 12ci gün folikül 19.5 mm oluyor yani o günlere denk geliyor yumurtlamam. En son hamile kaldığımda adetin 13 ve 16-ci günleri ilişkide olmuştum ve tutmuştu. Ama düşük oldu Haziran'da. 5 haftalikti. Hind deniyorum.

Yok ben kaç aydır baktiriyorum 12ci gün folikül 19.5 mm oluyor yani o günlere denk geliyor yumurtlamam. En son hamile kaldığımda adetin 13 ve 16-ci günleri ilişkide olmuştum ve tutmuştu. Ama düşük oldu Haziran'da. 5 haftalikti. Hind deniyorum.
Anladım değerlendirmeniz iyi olmuş inşallah tutar denk gelir sperm 3 gün yaşıyor zaten🥰

Merhaba. Benim adet dongum 29 gun. Bu ay 11-i ve 15-i degerlendirdim. Genelde 13,14,15 ve ya 16-si yumurtlamam lazimdi. :110:Sizce tutar mi. Yorumlasaniz sevinirim :KK52:
Gayet uygun günlerde ilişkini olmuş ihtimal var yumurtlama ağrınız oluyomu ben artık yumurtlama ağrılarımla anlıyorum yumurtlama günlerimi 🤓

Merhaba insalah tutar bende ovulasyon testi ile degerlendirdim bu ay ama reglime 2 gun var ve malesef adet agrılarım varr

Merhaba #blue8816. Adet oldunuz mu? Hamilelik zamani da adet agrisi oluyor ben bir kez yasadim ondan biliyorum. Ama en onemlisi adet gecikmeli.

Back
X