GEBELİK PLANLAMA

melumayy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
143
21
18
29
MERHABA HANIMLAR BEN 6 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM TEK DOZ İĞNE İLE SONLANMIŞTI DOKTOR 6 AY SONRA TEKRAR DENEYEBİLİRSİN DEDİ, BİR ADETTE ÇİKOLATA KİSTİM VARDI O ZMN BAKILDĞNDA TABİ DOKTOR HERHANGİ BİR İLAÇ VS. VERMEDİ ADETLE DÜEŞR GİDER DEDİ BAŞKA DOKTOR DA SÜREN BTNCE KORUNMADAN İLİŞKİ OLSUN DEDİ AÇIKÇACI KORKUYRUM DA AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTN DOKTORA GTMELMYM O ZMN GTTGMDE RAHİM FİLMİ ÇEKTRYM Mİ DEDİĞİM DE GEREK YOK DEMŞTİ ADETM FALAN DÜZENLİ ÇOK ŞÜKÜR GİTMELİMYM BEKLEMELMYM KAFAM KARŞRK DELİ GBİ BİR ÇOCUK İSTEĞİM KALMADI

Canım öncelikle geçmiş olsun ben de Ocak ayında dış gebelik geçirdim şubatta beta sıfırlandı martta ilk adetimi oldum. Benim doktorum da rahim filmine gerek yok dedi hatta daha bugün adet gecikmesinden dolayı doktora gittim ona tekrar sordum rahim filmi gerekiyor mu diye gerek yok dedi adet söktürücü kullanacağım ve tedaviye başlayacağım bende pcos var tedaviyle oluyor korkmuyorum kötü şeyler de düşünmüyorum çünkü sağlıklı bi çocuk çok istiyorum sen de korkma

çok geçmiş olsun canm benim aynı şeyler olur diye korkuyroum RABBİM sağlıkla versin seninde mi iğne ile sonlandı peki bir de hayıt tohumu civan perçemini düzenli kullansan ilaçsız adet olursun benm görümcem de pcos var densene 2 3 ay farkını görürsün inşALLAH

Evet canım benim ki de tek doz iğne ile düştü hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim bilgileriniz için

Selam canım
Bende dış gebelik geçirdim ve ayni tek doz iğne ile sonlanmisti. Bu ay tekrar denemeye karar verdik. Benimde çikolata kistim var iki yumurtaligimda da ama doktora gitmedim 6 ay bir akisina bırakacağım olmaz ise doktora gitmeyi düşünüyorum. En son ne zaman adet oldun ?

ALEYKÜM SELAM CANIM :) en son dün temizlendim işte doktora gitmeden denemek istemiyorum açıkçası korkuyorumda ilk gebelikmydi benm ilkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…