Gebelik planlaması için gerekli şeyler

kerkenes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
6.015
31.261
498
Beklenen konuyla geldim Simdi ben 2026 için gebelik planlamaya başladım ve vitaminlere 2 hafta önce başladım. Yakın zamanda da bir gelişme olunca biraz öne çekmek iyi olabilir gibi geldi. Yas 35 ve vitaminlere yeni başlamış olduğum için 3 ay kullanıp da etki etmesini bekleyemeden denemeye başlasak ve şansa ilk denemede tutarsa eğer gebelik; yumurta ve sperm henüz kalite olarak etkilenmediği için sıkıntı yaşar mıyım ona emin olamadım. Yani bazilari döllenme şansını arttırıyor evet ama bazilari da ileri dönemde yaşanabilecek başka hasarları engelliyorsa diye çekiniyorum. Folat, d vitamini, tiroit değerlerim iyi ama qoenzim Q10 falan hep yeni başladım. Eşime de yarın başlayacağız. Marta kadar beklemeli miyim yoksa ocak şubat es geçmeden deneyelim mi

Canım öncelikle hersey nasip bunu bilemezsin sen vitaminlere basla değerlendirmeye de basla genelde sağlıksız embriyo tutunmuyor

Ben de benzer durumdayım geçen ay sürpriz bir şekilde hamile kalmıştım kimyasal oldu maalesef şu anda kanamam var bitmesini bekliyorum. 1 aralıkta kanda gebeliği öğrendiğim gün takviyelere başladım bu döngüde ara vermeden deneyeceğim bakalım ne olacak

Bende korunmayı bıraktıktan sonra iki ay yine de ara verdim birkaç kere döngü geçireyim diye sizde bir ay kullandıktan sonra değerleri kontrol ettirip başlayabilirsiniz bence ciddi eksiklikleriniz yoksa

Bence vitaminlere başlamışken denemeye de başlayın ilk ayda olacağı garanti değil sonuçta. Olur da tutarsa, demek ki zaten sağlıklı embriyo olmuş ki tutunmuş dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…