Gebelik planlayanlar !! Gelin birlikte ilerleyelim..

Olur canim gebelikte başlayanlardan var gebeligin 3 . Ayına kadar kullanılıyor sonuçta hiçbirimiz folikasitle dogmadi

Kesinliklee Allah hayirli zamanda nasip etsin ..etrafta o kadar cok ya hamile ya yeni dogum yapmis arkadasim varki bi an gaza geliyorum bi ben kaldim diye sonrada bisey frenliyo iste kismet artik =)
bende tamamiyle aynı düşüncelerdeyim ve aynı korkuları yaşıyorum..hayırlısı ne zaman doğru zaman ne zaman bilmiyoruz hayat her zaman sürprizlerle dolu bizim yapabilcegimiz tek şey bebişlerin doğru ve hayırlı zamanda gelmesi için dua etmek..Allahım hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin en doğru ve en hayırlı zamanda..

Kesinliklee Allah hayirli zamanda nasip etsin ..etrafta o kadar cok ya hamile ya yeni dogum yapmis arkadasim varki bi an gaza geliyorum bi ben kaldim diye sonrada bisey frenliyo iste kismet artik =)

:1::1::1::1::1::1: düşüncelerimiz o kadar aynı ki sanki b:1: yazıyorum onları :1:
dışarda gördüğüm bebekleri sevmekten sıkıldım bnimde olsunn dıorum iş ciddiye binince dur bi bakalım diorum ama napalımmm er yede geç olacak eğer nasipse..allah büyük...:emir_bebek:

=)) ben bi kac ay daha biraz birikim yapip eylul-ekim arasi baslicam insallah cesaretimi toplayip=) bebis olunca 6 ay ucretsiz izin kullanicam insLlah o sirada ev kredisi falan zorlamasin diye simdiden dusunmek lazim zaten bunlarda hep cesaretimi kiriyor =(

Back
X