Gebelik planlıyorum öncesinde ne yapmalı

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
2 ay daha korunmam gerekiyor. Sonrasında gebelik planlıyorum. Sanki hemen olmayacakmış gibi geliyor da bu işler hiç belli olmuyor sanırım. Öncesinde şimdi doktora gitmeli miyim, biraz daha beklesem mi acaba

Simdiden folik aait kullanmaya baslayabilirsin. Gebelikten 3 ay once kullanmaya baslayin diyor doktorlar. Gebelik dusunuyorum o yuzden rutin kontrole geldim diye gidebilirsin tabi

Bıraktığım gün hapı hamile kalmışim bu işler nasip kısmet sadece bu şekilde düşünme ve kafaya asla takma adet tarihini yaz bı köşeye hesap bile yapma kaç gün kaldı diye psikolojik belirti yaşar üzülürsün en az altı ay içinde mutlu haber gelir doktora git kan değerlerin önemli sağlıklı gebelik için ona göre direk verdiği vitaminlere başla ve folik asit kullan..ayrıca şimdiden beslenme saatine ve yediklerini dikkat et

Kesinlikle katılıyorum, tamamen kafa rahatlığı ile alakalı bence gebelik eğer bir rahatsızlık yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…