• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acil

myakut

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
106
52
13
32
Merhabalar ben 6 Temmuz kürtaj oldum ve doktorum 2 adet korunmam gerektirdiğini söyledi Pcos hastası olduğum için adet olmam biraz uzun sürdüğü için ekimden itibaren anca korunmasız ilişkiye girdim ve normalde 40 günde bir olduğum için bugün öylesine bir test yaptım olmaz nasıl olsa diye çok belli oluyor mu bilmiyorum ama fotoğraftaki gibi çıktı markası awox ilk gebeliğimi de böyle öğrenmiştim aslında

Eklentiler

• IMG_6970.webp
    IMG_6970.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 95
Merhabalar ben 6 Temmuz kürtaj oldum ve doktorum 2 adet korunmam gerektirdiğini söyledi Pcos hastası olduğum için adet olmam biraz uzun sürdüğü için ekimden itibaren anca korunmasız ilişkiye girdim ve normalde 40 günde bir olduğum için bugün öylesine bir test yaptım olmaz nasıl olsa diye çok belli oluyor mu bilmiyorum ama fotoğraftaki gibi çıktı markası awox ilk gebeliğimi de böyle öğrenmiştim aslında
2 . çizgi var gibi görünüyor awox güvenilir bir marka yanıltıcı olacağını düşünmüyorum bence gebesiniz kan verin netleştirin hayırlısı olsun

Testiniz durdukça biraz daha koyulaşır bence yarın ilk sabah saatlerinde deneyin tekrardan

Benimde silik çizgi vardı 2 gün önce bugün regl oldum 🥹 Awox du benim yaptığımda adet olmazsanız direkt kan verin bence umarım bebiştirr hakkınız da hayırlısı olsun 💐

Benimde silik çizgi vardı 2 gün önce bugün regl oldum 🥹 Awox du benim yaptığımda adet olmazsanız direkt kan verin bence umarım bebiştirr hakkınız da hayırlısı olsun 💐
Valla benim normalde adetlerim düzensiz Pcos hastasıyım ümitlenemiyorum adet zamanıma aslında bana göre var ama bakalım belkide ben yanılıyorumdur bilemeyiz varsada sağlıcakla ilerlersin sağlıcakla doğsun inşlllah hepimiz için öyle

Rica ederim hayırlısı olsun deneyip buraya da atar mısınız merak ettim 🤭
Bu bu sabah yaptım test sanırım hamile olabilirim ama daha adetim gecikmedi normal şartlarda belki yarın kan testi veririm yada 4 gün daha bekleyip verebilirim eşime söylemedim kan testi sonrası söylemek istiyorum

Eklentiler

• IMG_6980.webp
    IMG_6980.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6979.webp
    IMG_6979.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu bu sabah yaptım test sanırım hamile olabilirim ama daha adetim gecikmedi normal şartlarda belki yarın kan testi veririm yada 4 gün daha bekleyip verebilirim eşime söylemedim kan testi sonrası söylemek istiyorum
Merhaba evet hamilesin gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Back
X