- 30 Ocak 2019
- 305
- 77
- 98
- Konu Sahibi GozusHikoHelvaci
-
Merhaba referans aralığımı bu 1.22 olan ?Bugün kadin doğuma gittim beta hcg testi yaptırdım ama 1.22 cikti. Adet günümde sadece pembemsi bir kanamam oldu. Ertesi gün sadece çamur gibi geldi. Acaba erken yaptırmış olabilir miyim? Benimle aynı durumda olan var mi yada olupta hamile kalan annelerimiz lütfen bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Evet. 1.22 yazıyor. 21 temmuzda adet olmuştum dun adet günümdü. Ama pembe bir kanama sabahta çamur gibi geldi hala kanamam var ama bir ped anca doldurmusumdur.Merhaba referans aralığımı bu 1.22 olan ?
O zaman bir nebze var galiba olsa olsa ara ara kahverengi akıntı olurr onceden içtiğiniz bi ilaç varmıydıEvet. 1.22 yazıyor. 21 temmuzda adet olmuştum dun adet günümdü. Ama pembe bir kanama sabahta çamur gibi geldi hala kanamam var ama bir ped anca doldurmusumdur.
Evet grip icin parol ve zimaks, idrar yolları enfeksiyonu icin cibro ve tek dozluk suya katilan bir ilac kullandim adını hatırlamıyorum. Normalde pıhtılı ve ped yetistiremezdim ama sadece kanamam var. Doktor negatif dedi ama erken durumlarda yükselişe gecebildiginide okudum.O zaman bir nebze var galiba olsa olsa ara ara kahverengi akıntı olurr onceden içtiğiniz bi ilaç varmıydı
Belki de ilaçlar dan dolayı öyle olabilirr kanına karışabilirr banada negatif gibi geldi üzmek istememek için diyemedim ama sen genede ke dince dikkat et zararlı şeyleri içme ama olsa olsa hamile kalsan öyle çok kanama olmaz üzülme vsr bundada bir hayırrEvet grip icin parol ve zimaks, idrar yolları enfeksiyonu icin cibro ve tek dozluk suya katilan bir ilac kullandim adını hatırlamıyorum. Normalde pıhtılı ve ped yetistiremezdim ama sadece kanamam var. Doktor negatif dedi ama erken durumlarda yükselişe gecebildiginide okudum.
bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim.Belki de ilaçlar dan dolayı öyle olabilirr kanına karışabilirr banada negatif gibi geldi üzmek istememek için diyemedim ama sen genede ke dince dikkat et zararlı şeyleri içme ama olsa olsa hamile kalsan öyle çok kanama olmaz üzülme vsr bundada bir hayırr
Tabiikii üzülmeyin üzülürseniz olmazzz gerçekten bakbilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi herseyde bir hayır var.
Hayirmerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Şüpheli diyorlar adet gününü bekle bence benımde adete 4 gün kala 7,04 tü 2 gün sonra 9,48 yarın adet günüm aceleci davrandık geçmesini beklemek en iyisiymişmerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
aşırı bir mide bulantısı var son 3 gündür. tezcanlı birisi değilim aslında belirtiler olmasa vaktini beklerim :) belirtiler sıklaşınca bi emin olmak iatedimŞüpheli diyorlar adet gününü bekle bence benımde adete 4 gün kala 7,04 tü 2 gün sonra 9,48 yarın adet günüm aceleci davrandık geçmesini beklemek en iyisiymiş
Evet ama belirsiz adetin geçtiğinde tekrarla canımaşırı bir mide bulantısı var son 3 gündür. tezcanlı birisi değilim aslında belirtiler olmasa vaktini beklerim :) belirtiler sıklaşınca bi emin olmak iatedim
aşırı bir mide bulantısı var son 3 gündür. tezcanlı birisi değilim aslında belirtiler olmasa vaktini beklerim :) belirtiler sıklaşınca bi emin olmak iatedim
Feruze hamile olma ihtimalin yüksek gibi gebeliğin ilk haftası ise beta hcg değeri 5in alti ise negatif 5ve üzeri olursa gebelik sayilabiliyor. Umutlandirmak istemem ama 9.48 gebelik belirtisi gibiEvet ama belirsiz adetin geçtiğinde tekrarla canım
Ama 2 gün önce 7,04tü 2 kat artmadıFeruze hamile olma ihtimalin yüksek gibi gebeliğin ilk haftası ise beta hcg değeri 5in alti ise negatif 5ve üzeri olursa gebelik sayilabiliyor. Umutlandirmak istemem ama 9.48 gebelik belirtisi gibi
Eger ilk haftalarında isen 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor. Acaba adet oldun mu merak ediyorum.Ama 2 gün önce 7,04tü 2 kat artmadı
olmuşum şimdi gördümEger ilk haftalarında isen 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor. Acaba adet oldun mu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?