Gebelik riski var mı ?

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
18
Zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya değdiğinde gebelik riski oluşturur mu ? Reglma daha 20 gün var ama göğüslerim sızlıyor ve midem çok bulanıyor. Bu olay 21 kasımda oldu 5 aralıkta regl oldum ama ped dolduracak kadar bile değildi. 2 gün sürdü. Sonra bitti. 11 aralıkta doktora gittim rahim duvarın incemiş 5-6 mm dedi. Ve gönderdi. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Risk var mı.

yok net bilgi :)

Yok.

Doktor yok demiş ince demiş, doktor ikna edememiş, bize inanacak misin, ben de var diyorum hadi bakalım

psikolojiktir muhtemelen. idrar testi yaptın mı evde yapsana. negatşfş gorunce rahatlarsın ya da kan.
Kan testi yaptı da 0.2 çıkmış ama geç döllenme falan olursa diye korkuyorum. Bazen çıkmıyormuş kanda da. Adetin 7. Gününde yaptırmıştım.

Doktor yok demiş ince demiş, doktor ikna edememiş, bize inanacak misin, ben de var diyorum hadi bakalım
Sizin yorumunuza ihtiyacım yok. Dalganizi başka yerde geçin. Herkes her şeyi sorabilir burada. Doktor ilgilenmedi çok fazla. Kalabalıktı çünkü. Kan testine git o zaman ultrason cihazım iyi değil dedi ve bundan şüphe ettim

Bende istediğim yerde cevap verebilirim, yorumlara da baya ihtiyacın var gibi görünüyor, doktor rahim ince demiş ya, daha ne desin istiyorsun? Dalgami da tabii ki geçerim zevk sıvısı ele bulanmissa, içinden sperm cikmissa, vajinaya girmişse, gebeysem 20gunde mide bulantısı yaşıyorum, regl de oldum doktor da rahim ince dedi amaağğ yine de bı konu açayım mı dedin, doktor tabii ki ilgilenmez, böyle anlattiysan ciddiye almamıştır.

Kan testi yaptı da 0.2 çıkmış ama geç döllenme falan olursa diye korkuyorum. Bazen çıkmıyormuş kanda da. Adetin 7. Gününde yaptırmıştım.
yoktur merak etme kanda muhakkak cıkar bebito sıkıntı yapma . evde idrar testı dene negatşfş gor ve rahatla. kaldıkı zevk suyu ile de hamıle kalındı hikayekeri uydurma merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…