- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Mutluolmakisteyenbiri1
-
OlmazErkek arkadaşımda boxer ve çok ince bi şort vardı benim altım tamamen çıplaktı sürtünürken bosalmıs . Üstündne kalktığımda şortu ıslaktı avuç içi kadar . Çıplak sürtünmedik kesinlikle olay bu şekilde. Hamilelik olur mu
Lütfen dalga geçmeyin benim alt kısmım tamamen çıplaktı şortu ıslaktı o nemlilikle bi hamilelik oluşur mu diye korktumHoşgeldin kilot bebek
Nemsu da güzel isim olur bu bebeğeHoşgeldin kilot bebek
Ocak ayında üye olmuşsun. Yazıdığın bütün mesajlar sürtünmeyle ilişkiye girip yusuf yusuf olman üzerine. Madem korkuyorsun yapma. Madem yapıyorsun düzgünce korun da korkacak bişey kalmasın.Lütfen dalga geçmeyin benim alt kısmım tamamen çıplaktı şortu ıslaktı o nemlilikle bi hamilelik oluşur mu diye korktum
Ayrıca yazdığını bidaha okusana çıplak sürtünmedik diyor şortum yoktu diyor kafayı şeyle bozmuşlar bunun gibi çok var arkadaşım Allah ıslah etsinOcak ayında üye olmuşsun. Yazıdığın bütün mesajlar sürtünmeyle ilişkiye girip yusuf yusuf olman üzerine. Madem korkuyorsun yapma. Madem yapıyorsun düzgünce korun da korkacak bişey kalmasın.
Bu kadar eleştirel bir yorum yapmana gerek yok endişe duyduğum için paylaşmak istedim kırı ı olmaya gerek yok benceAyrıca yazdığını bidaha okusana çıplak sürtünmedik diyor şortum yoktu diyor kafayı şeyle bozmuşlar bunun gibi çok var arkadaşım Allah ıslah etsin
Canım benim madem korkuyorsun yapma veya eleştiriye açık değilsen bu tarz konuları burda açmaBu kadar eleştirel bir yorum yapmana gerek yok endişe duyduğum için paylaşmak istedim kırı ı olmaya gerek yok bence
Eleştirin dalga geçin diye açmadım ben bu başlığı …Canım benim madem korkuyorsun yapma veya eleştiriye açık değilsen bu tarz konuları burda açma
İçin rahat olsun canım inşallah bir şey olmaz stres yapmaErkek arkadaşımda boxer ve çok ince bi şort vardı benim altım tamamen çıplaktı sürtünürken bosalmıs . Üstündne kalktığımda şortu ıslaktı avuç içi kadar . Çıplak sürtünmedik kesinlikle olay bu şekilde. Hamilelik olur mu