• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riski var mı

Mutluolmakisteyenbiri1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Erkek arkadaşımda boxer ve çok ince bi şort vardı benim altım tamamen çıplaktı sürtünürken bosalmıs . Üstündne kalktığımda şortu ıslaktı avuç içi kadar . Çıplak sürtünmedik kesinlikle olay bu şekilde. Hamilelik olur mu

Erkek arkadaşımda boxer ve çok ince bi şort vardı benim altım tamamen çıplaktı sürtünürken bosalmıs . Üstündne kalktığımda şortu ıslaktı avuç içi kadar . Çıplak sürtünmedik kesinlikle olay bu şekilde. Hamilelik olur mu
Olmaz

Arkadaş teknoloji o kadar gelişti ki her haltı biliyorsunuz internetten nasıl hamile kalınır veya kalınmaz veyaaaa da sizin anlattığınız gibi yazsanız herşey çıkıyor siz kafayı mı yediniz acaba burda millet amuda kalkarak hamile kalamiyor yok don çıkmadı dona boşalmış sprem uçup senin içine girip hamile kalacak değilsin herhalde az mantık yav

Lütfen dalga geçmeyin benim alt kısmım tamamen çıplaktı şortu ıslaktı o nemlilikle bi hamilelik oluşur mu diye korktum
Ocak ayında üye olmuşsun. Yazıdığın bütün mesajlar sürtünmeyle ilişkiye girip yusuf yusuf olman üzerine. Madem korkuyorsun yapma. Madem yapıyorsun düzgünce korun da korkacak bişey kalmasın.

Ocak ayında üye olmuşsun. Yazıdığın bütün mesajlar sürtünmeyle ilişkiye girip yusuf yusuf olman üzerine. Madem korkuyorsun yapma. Madem yapıyorsun düzgünce korun da korkacak bişey kalmasın.
Ayrıca yazdığını bidaha okusana çıplak sürtünmedik diyor şortum yoktu diyor kafayı şeyle bozmuşlar bunun gibi çok var arkadaşım Allah ıslah etsin

Ayrıca yazdığını bidaha okusana çıplak sürtünmedik diyor şortum yoktu diyor kafayı şeyle bozmuşlar bunun gibi çok var arkadaşım Allah ıslah etsin
Bu kadar eleştirel bir yorum yapmana gerek yok endişe duyduğum için paylaşmak istedim kırı ı olmaya gerek yok bence

İçin rahat olsun canım inşallah bir şey olmaz stres yapma 🌸

Back
X