- 17 Nisan 2024
- 121
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi gullll34xq
-
Bir kere öyle oldu diye yine aynısı olacak değil inşallah sağlıklı bir gebelik olur sadece takibini sıkı yap
Bir kere öyle oldu diye yine aynısı olacak değil inşallah sağlıklı bir gebelik olur sadece takibini sıkı yap
Enfeksiyondan da olabilir mi doktor hiç ilgilenmedi yani sonuçlarıma bile bakmadı acilde kan vermiştim idrar ve kan. Enfeksiyon var ama bişey de demedi çok morelim bozuk 48 saat olmadan kan versem olmaz mı çok merak ediyorumşiddetli bir ağrı yoksa normal. bende de batma oluyordu bi hafta falan. bebek tutunmaya calistiği için. su an çok yeni zaten
Canım sakin ol o ağrı hep var gebeliğin neredeyse tüm haftalarında rahim duvarın kalınlaşmış demek iyi demiş bu güzel bişey korkutma kendini boşuna içini ferah tut bence değerin iyi çok betaya bile takılma haftaya gitsen keseyi bile görebilirsinEnfeksiyondan da olabilir mi doktor hiç ilgilenmedi yani sonuçlarıma bile bakmadı acilde kan vermiştim idrar ve kan. Enfeksiyon var ama bişey de demedi çok morelim bozuk 48 saat olmadan kan versem olmaz mı çok merak ediyorum
48 saat beklemek daha sağlıklı olur sonucu değerlendirebilme açısından. simdi verirseniz ve az artış görürseniz bosuna üzülebilirsiniz.Enfeksiyondan da olabilir mi doktor hiç ilgilenmedi yani sonuçlarıma bile bakmadı acilde kan vermiştim idrar ve kan. Enfeksiyon var ama bişey de demedi çok morelim bozuk 48 saat olmadan kan versem olmaz mı çok merak ediyorum
48 saat beklemek daha sağlıklı olur sonucu değerlendirebilme açısından. simdi verirseniz ve az artış görürseniz bosuna üzülebilirsiniz.
yüksek bir enfeksiyon mu çıktı?
İnşAllah güzel yorumun için çok teşekkür ederimmm sürekli bişeyler araştırıyorum psikolojim bozuldu inşallahhh yarın güzel yükselmiştirCanım sakin ol o ağrı hep var gebeliğin neredeyse tüm haftalarında rahim duvarın kalınlaşmış demek iyi demiş bu güzel bişey korkutma kendini boşuna içini ferah tut bence değerin iyi çok betaya bile takılma haftaya gitsen keseyi bile görebilirsin
yok canım korkutma kendini o streste sana iyi değil stadını çıkar bu defa güzel olacağına inan evhamlıyız seni anlıyorum ben hala korkuyorum en ufak ağrıda ama hep oluyor hatta her hafta farklı oluyor ağrılar lekeler belirtiler zor ama hep kendini sakinleştirmeye ve iyi olacağına inandırmaya çalışİnşAllah güzel yorumun için çok teşekkür ederimmm sürekli bişeyler araştırıyorum psikolojim bozuldu inşallahhh yarın güzel yükselmiştir
yok canım korkutma kendini o streste sana iyi değil stadını çıkar bu defa güzel olacağına inan evhamlıyız seni anlıyorum ben hala korkuyorum en ufak ağrıda ama hep oluyor hatta her hafta farklı oluyor ağrılar lekeler belirtiler zor ama hep kendini sakinleştirmeye ve iyi olacağına inandırmaya çalış
Canım hepsi normal her bünye farklı herkeste senin kadar telaş yapar o bile normal midem bulanmaz başkalarının bulanır diye bende sorun var derim her gün göğüslerimi yoklarım küçük mü büyük mü falan :)) kasık ağrısı mesela bazen kabız olunca artar gebelikte ama biz kötüye yorarız hiç birinin kesin bişeyi yok onu görüp takip edeceksin ve inanıyorum çok ya güzel bi gebelik geçireceksinAğrım var diye stres yapıyorum şimdi de ağrım yok neden acaba diye kafayı yedim yasu an hiç bi belirtim yok ama normaldir dimi
Canim bisey aorucam suan kan testi vermedim ama 2 ay once dis gebelik gecirdim korkuyorum tekrar olurmu diye şuan hamilelik testim pozitif yarin ocaga gidip kan vericem ama bi 5 saniye falan sağ kasıgimde batma hissettim boyle durup devam etti sendede oyle oldumu gebeligin nasil sagliklimiAğrım var diye stres yapıyorum şimdi de ağrım yok neden acaba diye kafayı yedim yasu an hiç bi belirtim yok ama normaldir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?