• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik sayısı indirgenmiş olan var mı arkadaşlar!!!

papatya1977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
50
0
86
İzmir
kızlar ben bugün ulturasonda 3 transferimin de tuttuğunu gördüm.(allaha şükürler olsun) haftaya kalp atışlarını duyacağız inşallah.eğer hepsi iyi durumdaysa 1 tanesini sonlandıracaklarmış.çünkü düşük ve erken doğum riski taşırlarmış.aranızda bunu yaşayan var mı ?ben biraz bundan korkuyorum kafam çoook karıştıbenneyaptımki

selam bende üçüz bekliyorum.9+5 haftalık oldum. 2 hafta sonra benimde akibetim belli olucak.
bende çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.

bu işlem 8 ile 12. gebelik haftasında yapılıyormuş.
11.hafta zaten ense kalınlığı ölçülecek. anormal olan varsa öncelik o.
o yüzden bu kadar bekleniyor.
senin yapılırsa ne zaman oluck

haftaya cuma kalp atışları duyulacak o gün birşey söyler herhalde doktorum endişeleniyor insan allah yardımcımız olsun valla

Arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor bir durum bu. O kadar uğraşıyoruz olsun bebeğimiz diye, sonra da böyle bir karar almak zorunda kalmak gerçekten zor.Benim transferimizn 5. günü ve 3 tane embriyo yerleştirildi.
Allah'tan hayırlısı elbette, öncekle sağlıklı tutmuş olmalarını diliyorum, ama bir yandan da eğer 3 de tutarsa diye düşünmeden edemiyorum.
Hayırlısıyla 12 şubat'ı bir göreyim de hele :)

öncelikle hayırlı olsun güzelim evet zor bir durum çok komplike birşey ama napalım neyse nasip onu yaşayacağız allah hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar ben bugün ulturasonda 3 transferimin de tuttuğunu gördüm.(allaha şükürler olsun) haftaya kalp atışlarını duyacağız inşallah.eğer hepsi iyi durumdaysa 1 tanesini sonlandıracaklarmış.çünkü düşük ve erken doğum riski taşırlarmış.aranızda bunu yaşayan var mı ?ben biraz bundan korkuyorum kafam çoook karıştıbenneyaptımki

canım ya ne kadar zor bir durum ama senin sağlığını etkileyek durum varsa sonlandır ama sana bişey olmucaksa sen bilirsin çok güzel ya çok sevindim sen izmirde kime yaptırdın tüp bebeğini memnunmusun dr undan banada söylermisin bende araştırıyorum da hayırlı haberler canım:1hug:

canım ya ne kadar zor bir durum ama senin sağlığını etkileyek durum varsa sonlandır ama sana bişey olmucaksa sen bilirsin çok güzel ya çok sevindim sen izmirde kime yaptırdın tüp bebeğini memnunmusun dr undan banada söylermisin bende araştırıyorum da hayırlı haberler canım:1hug:

kent hastanesi ısrael aruh doktorum çok profosyonel memnunum

Back
X