Gebelik şekeri olanlar

adinida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
8
0
86
Gaziantep
Merhaba 34 haftalık hamileyim gebelik şekerim var diyet yapıyorum ve canım çok tatlı çekiyor arada diyetimi bozuyorum benim gibi olan varmı aranızda

Merhaba 34 haftalık hamileyim gebelik şekerim var diyet yapıyorum ve canım çok tatlı çekiyor arada diyetimi bozuyorum benim gibi olan varmı aranızda
Canım bende gebelik şekeri yok aynı haftalardayız ama lütfen kendini tutmaya çalış.. Bak az kaldı zaten riske hiç gerek yok..

Bende çok tuzlu seven bir insanım çok korkuyorum tansiyonum çıkacak gebelik zehirlenmesi falan diyorlar ya başıma gelir diye.. İnan hayatın tadı tuzu kalmadı bıraktım tuzlu yemeyi.. Ne yapalım bebeklerimiz için katlanacağız..

Bu arada şeker yüklemesi ile mi öğrendin gebelik şekerini???

Bende tuzdan çok korkuyorum, geçen çok az turşu yememle bile ayaklarım aşırı şişmişti, benim de haftam 34, rabbim sağlıkla kavuştursun inş hepimizi

Evet canım şeker yüklemesi yapıldı 198 çıktı Dr um.cok yüksek diye endokrine yönlendirdi ordan diyetisyene sıkı bı diyet yapıyorum ama dayanamıyorum çok zormuş bu haftalarda ayrı bi zor ne zman doğacak diye her gece rüyamda doğum yapıyorum

Bende tuzdan çok korkuyorum, geçen çok az turşu yememle bile ayaklarım aşırı şişmişti, benim de haftam 34, rabbim sağlıkla kavuştursun inş hepimizi
Evet benim de şişiyor şekerden dolayı tuzsuz yememe rağmen ödem oluyor çok kilolu değilim ama nerden çıktı bu ödem anlamadim

Ayyyy Demek ki sadece ben rüyalarımda doğurmuyorum neyse sabredeceğiz artık..

Merhaba sizin diyetiniz kilo verdiriyor mu. Bende diyet yapıyorum sanki kilo verecekmişim gibi geliyor ve korkuyorum. Bebeğimi besleyememekten. Diyetten sonraki ilk kontrolde 800gr almıştım ama bebekte almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…