Gebelik şekeri olanlar :(

burcinbokeozturk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
12
1
6
35
Ankara
kızlar günaydın yaklaşık 1 ay önce gebelik şekeri çıktı bende diyete uymama rağmen bi türlü düşüremiyorum haftaya kadar yine düşmezse insüline başlıcaz size birsey sormak istiyorum alıç çiçeği ve bamya çiçeği çayının düşürdüğünü duydum ama buda bebeğime zarar verir mi bilmiyorum bitki çayı nede olsa bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olabilir mi:2:

Ben de zaten gebelikten önce vardı insülin direnci, muhtemelen gebeliğin ilerleyen aylarında da gebelik şekeri çıkacak( üzülüyorum. ..bebeğe etkisi var mıdır? ??

keşke bilsemde yardımcı olabilsem canımm doktorum korkulacak bişey yok diyete uyduktan sonra dedi dün doktora gittim içim rahatladı kilosu falan gayet iyi insülin kullanacak kadar yüksekte değilmiş değerlerim dikkat et sende canım yediklerine

ılk bebeğimde şekerim vardı... diyet ile halletmiştim.

şimsi ikinciye hamileyim. şeker testi yaptırmayacağım. şekerim vardır diye düşünüyorum yine, ona göre beslenmeye dikkat ediyorum birkaç haftadır

henüz 17+ haftadayız bebeğimle, test zamanı da gelmedi.. gelince de yaptırmayacağım kesinlikle.
beslenme programıma dikkat ediyorum, her gece yürüyüş yapıyorum. allah nasip ederse bu sefer de hallederiz inşallah insülin gerekmeden..

ve ilk bebeğim, şekerli bir anne lmama rağmen, 2450 gr doğdu... 38+ haftada doğdu, buna rağmen çok küçük doğdu.
derler ya... şekerli anneler, iri bebek doğurur diye... bende tutmadı o teori.
bakalımbu sefer neler olacak.. görücez nasipse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…