Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm benim ilk hamileligimde 4. ayda çıkmıştı. Iyı bir diyetisyen gözetiminde diyet ile kontrol altına almıştık. Çok sorun yapma stres etkileyebilir. Ailede varsa gebelikte olabilir. Hamilelikte bebek insülin salgısını arttırıyor ondanda olabilir. Dr. un yönlendirir seni. Beslenmeye çok dikkat et. Uzun süre aç kalma az az ama sık sık ye.geçmiş olsun. Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallahMrb arkadaşlar hamılelıkte son 3 aya gırdım fakat gebelık şekeri çıktı. Normal de çok kılo da almadım 28 haftaya girdım sadece 4 kilo aldım bebegın durumu çok şükür iyi . Bu sorun canımı sıkıyor başına böyle bır şey gelen var mı.?
Teşekkürler inşallah gebelikten sonra geçer.. 50 lik yüksek çıkınca 100 lük yükleme de mi yaptırıyorlar peki? Bir de alet verip hergün kontrol mü etmenizi istiyorlar?
Teşekkür ederim :)bende de ilki yüksek çktı 100lüğe gerek duymamıştıcihaz verdiler hafta aşırı 3 gün ve günde 4er kez ölçüm yapıp deftere yazıyodum onun dışında düştüğünü veya çıktığını hissedersen de ölç demişlerdi ben de öyle yaptım ve o defteri diyabet hemşiresi sonra da endokrin uzmanı kontrol ediyodu.. hatta benm sonra fazla düşmeye başlayınca diyetimde de düzeltmelere gitmişlerdi
![]()
Teşekkür ederim umarım sonrasında kurtulurum ben de :)Bende de çıkmıştı canım. Hemde bayağı yüksekti. Şeker ölçüm cihaziyla iki hafta ölçüm yaptım açlık ve tokluk şekerlerimi. Sonra doktor baktı. Haftada iki kere ölçüm yap ve diyet yap dedi. Çok şekerli şeyler yemedim zaten yiyince şekerim direk firliyordu. Bu şekilde devam ettim ve doğum yaptım. Ne ben çok kilo aldım ne de bebeğimin bir sorunu var çok şükür. Çok kafaya takılacak bişey değil.sekerinin doğumdan sonra normale dönmeme ihtimali de olduğu için dikkat etmen gerekiyor.benim doğumdan sonra normale döndü şekerim. Umarım seninkide böyle olur. :)
24-28. Haftalar arasında yapılıyorSeker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor bayanlar,