Gebelik şekeri

ozgeyildiz06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
150
42
18
35
Merhaba hanımlar, anneler 1 hafta önce gebelik şekeri için yükleme yapıldı 50lik yüklemede 188 ertesi gün 75likte 165 çıktı açlık şekeri de 88 civarı çıktı 2 gün diyet verdi uygula ve şekerini evde ölç gel dedi doktor evde de gayet iyi çıktı sonuçlarım 115lerde çıktı diyete devam et dedi 2 hafta diyet yapıcam şekerimi de ara sıra ölçücem başına gelen var mı neler yaptınız

Merhaba hanımlar, anneler 1 hafta önce gebelik şekeri için yükleme yapıldı 50lik yüklemede 188 ertesi gün 75likte 165 çıktı açlık şekeri de 88 civarı çıktı 2 gün diyet verdi uygula ve şekerini evde ölç gel dedi doktor evde de gayet iyi çıktı sonuçlarım 115lerde çıktı diyete devam et dedi 2 hafta diyet yapıcam şekerimi de ara sıra ölçücem başına gelen var mı neler yaptınız
Diyete devam edin.benim de değerlerim sınırdaydı çöl şükür diyetle yoluna girdi..şuan arada dondurma falan bile yiyorum çok şükür yüksek çıkmıyor

Diyete devam edin.benim de değerlerim sınırdaydı çöl şükür diyetle yoluna girdi..şuan arada dondurma falan bile yiyorum çok şükür yüksek çıkmıyor
5 gündür diyet yapıyorum inşallah normale döner 2 hafta yapıcam diyeti doktor hergün ölçme ara sıra ölç şekerini takip et dedi benim aklıma takılan bu diyet 3 ara 3 ana öğün şeklinde bebeğim beslenir mi 1800 kalorilik diyet ama işte korkuyorum beslenemezse diye :(

Benim de başıma geldi , takip ediyorum ben de
Diyete uyun, düzelir Allah’ın izniyle

5 gündür diyet yapıyorum inşallah normale döner 2 hafta yapıcam diyeti doktor hergün ölçme ara sıra ölç şekerini takip et dedi benim aklıma takılan bu diyet 3 ara 3 ana öğün şeklinde bebeğim beslenir mi 1800 kalorilik diyet ama işte korkuyorum beslenemezse diye :KK43:

Benim bazen yediklerim 1000 kalori bile olmuyor 1800 kalori ile beslenir tabi. Ayrica o diyeti veren doktor hamile oldugunuzu bilerek veriyor. Normal bir diyet 1200.gecmez

5 gündür diyet yapıyorum inşallah normale döner 2 hafta yapıcam diyeti doktor hergün ölçme ara sıra ölç şekerini takip et dedi benim aklıma takılan bu diyet 3 ara 3 ana öğün şeklinde bebeğim beslenir mi 1800 kalorilik diyet ama işte korkuyorum beslenemezse diye :KK43:
Beslenir canım merak etme.ilk bende tedirgin oldum çünkü başlarda hiç doymuyordum şimdi alıştım fazla bile geliyor..hatta şuan çoğu şeyi aşırıya kaçmadan yiyorum düzene girdi şükür ama diyeti bırakmamak lazım.beslenme konusuna gelirsek son kontrolde bebeğimin kilosu normaldi şükür.siz diyete uyun düzelecek ve bebeğiniz kilo alacak inşallah

Benim bazen yediklerim 1000 kalori bile olmuyor 1800 kalori ile beslenir tabi. Ayrica o diyeti veren doktor hamile oldugunuzu bilerek veriyor. Normal bir diyet 1200.gecmez
Çok teşekkür ederim içim rahatladı şuan hep tedirgindim bebek beslenemiyo diye bu arada şekerim açlık 89 tokluk 133 çıktı sizce nasıl iyi mi

Beslenir canım merak etme.ilk bende tedirgin oldum çünkü başlarda hiç doymuyordum şimdi alıştım fazla bile geliyor..hatta şuan çoğu şeyi aşırıya kaçmadan yiyorum düzene girdi şükür ama diyeti bırakmamak lazım.beslenme konusuna gelirsek son kontrolde bebeğimin kilosu normaldi şükür.siz diyete uyun düzelecek ve bebeğiniz kilo alacak inşallah
İçimi rahatlattınız sağolun teşekkür ederim hep tedirgindim hamile olunca pimpirikli oldum normalde dünya yansa hayırlısı diyen biriydim buhğn ölçüm yaptım açlık 89 tokluk 133 çıktı normal mi acaba bir de kepek ekmeği yiyorum yanlış mı yapıyorum

İçimi rahatlattınız sağolun teşekkür ederim hep tedirgindim hamile olunca pimpirikli oldum normalde dünya yansa hayırlısı diyen biriydim buhğn ölçüm yaptım açlık 89 tokluk 133 çıktı normal mi acaba bir de kepek ekmeği yiyorum yanlış mı yapıyorum
Değerler normal.açlık 95,tokluk 140 yüksek sınır..zamanla siz diyet yaptıkça daha da düşecektir inşallah.kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği yiyin.ben tam buğday yiyorum artık alıştım diyete çok rahat oluyor.ilk birkaç gün zorlandım ama aslında insan doyuyor ve bebeğin için daha sağlıklı besleniyorsun.ben diyetten önce yoğurt yumurta yemiyordum.şimdi mutlaka her sabah haşlanmış yumurta,ara öğünlerde de bir kase yoğurt yiyorum.bunlar bebeğe en yararlı gıdalardan.artık sebze yemeği ve çorbayı da eksik etmiyorum daha sağlıklı besleniyorum bebeğe de bu şekil beslenme daha çok yarıyor.iyiki de şeker yüklemesi için doktor ısrar etmiş yoksa ben yaptırmayacaktım.insanlar yok zararlı bilmem ne diyorlar ama zararı olsa doktorlar neden önersin.kesinlikle yapılması taraftarıyım.kilo almıyorsun bebek kilo alıyor ne güzel dimi;)

Çok teşekkür ederim içim rahatladı şuan hep tedirgindim bebek beslenemiyo diye bu arada şekerim açlık 89 tokluk 133 çıktı sizce nasıl iyi mi

140 gecirmeyin duzenli beslenemeye devam. Benim yakin bi arkadasim gebelik sekeri ciktigi icin dogum oncesi kilosundan daha zayif girmisti doguma. Hic bir sorun olmadi bebekte kilosu gayet iyiydi

Değerler normal.açlık 95,tokluk 140 yüksek sınır..zamanla siz diyet yaptıkça daha da düşecektir inşallah.kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği yiyin.ben tam buğday yiyorum artık alıştım diyete çok rahat oluyor.ilk birkaç gün zorlandım ama aslında insan doyuyor ve bebeğin için daha sağlıklı besleniyorsun.ben diyetten önce yoğurt yumurta yemiyordum.şimdi mutlaka her sabah haşlanmış yumurta,ara öğünlerde de bir kase yoğurt yiyorum.bunlar bebeğe en yararlı gıdalardan.artık sebze yemeği ve çorbayı da eksik etmiyorum daha sağlıklı besleniyorum bebeğe de bu şekil beslenme daha çok yarıyor.iyiki de şeker yüklemesi için doktor ısrar etmiş yoksa ben yaptırmayacaktım.insanlar yok zararlı bilmem ne diyorlar ama zararı olsa doktorlar neden önersin.kesinlikle yapılması taraftarıyım.kilo almıyorsun bebek kilo alıyor ne güzel dimi:KK66:
Az önce öğlen açlık tokluk ölçtüm açlık zaten normal çıkıyor tokluk 120nin altında çıktı çok mutluyum ☺️ ve evet bebek de ben de sağlıklı besleniyoruz artık ben de süt veya yoğurt pek yemem içmem ama diyetten ötürü hergün içiyorum yiyorum

140 gecirmeyin duzenli beslenemeye devam. Benim yakin bi arkadasim gebelik sekeri ciktigi icin dogum oncesi kilosundan daha zayif girmisti doguma. Hic bir sorun olmadi bebekte kilosu gayet iyiydi
2 hafta diyet yapıcam normale dönerse atlatırız dedi doktor ama düştü diye de sağlıklı beslenmeyi bırakmayacağım önceleri midem acayip şişerdi şimdi hem hafif hem de şişiyor midem teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Back
X