gebelik şekeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün yaptırdım ilk kan aldılar ölçtülersonra şekerli su içirdiler o normal çıktı 1 saat sonra yine gel dedi gittim oda normaldi bi daha 1 saat bekledim ölçtiler üst sınır 140dı benim 141 çıktı doktora gösterdim normal şeker var diyemem dedi ama daha dikkat et pilav makarna çok tatlı şeyler yememeye dikkat et dedi bende bu aralar çok yiyodum uyarması iyi oldu daha dikkat edicem

slm bengicim cnm hastaneye yatım şekerim en yükseği orda 128 çıktı dr çok güzel dedi ve taburcu etti ama eve geldim açlık kanım yine 141 çıktı anlamıyorum dün pirinç yedim ondan mı aceba geerçi dün birazda uymadım ondan olabilir mi ee haliyle hastane diyet yemekleriyle diyetizyenin verdiği bir olmuyo 32 haftamdayım lütfen biraz daha bilgi verirmisin :çok üzgünüm:

benim açlık şekerim normaldi yüklemeyle artıyordu ve bendeki sorun birden düşüyordu. çok dikkat ettim sanırım 24. haftamda başladı ben doğuma kadar hiç pirinç yemedim bulgur yedim makarna yedim . diyetisyeninden besin değişimlerini isteyebilirsin. günlük alman gereken besinlere eş değer besinleri tüketebilirsin
çok canım isteğinde şekersiz kola içtim 1 bardaktan fazla olmamak kaydıyla. bol su içtim. çok uzun süreli aç kalmaman gerekiyor. elma yemiştim aralarda arkasından 1 bardak ayran . hamur işi yemedim çok canım isterse çok az tattım
zor oluyor canım ama bebeğin için katlanıyorsun. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

allah razı olsun cn minan çok dikkat ediyorum diyetimin dışana hiç çıkmıyorum cnım çktiği zaman bile ağzıma almıyorum ama evde 140 ve altında çıkıyo 140 üstünde çıkmıyo şükür senc e normsal mi yaşamışsın açlık 138 çıkıyo tokluk 121 140 falan bilgilendirirsen sevinirim benim 1 ay oldu 28 haftamda başladı kilo hiç almadım vermişim 1,2 kilo sende normal mi ve diyetimde çok fazla bişeyde yok egzersizin faydası varmı yürüyüş yada geblik egzersizlerinin cvp bekliyorum

merhaba be 23 haftalık hamileyim 50 grda şekerim 155 100 gr yapıldı 197 baya yüksek doktorum dahiliyeye yönlendirdi pazartesi gidicem. ani bebek ölümü olabilir dedi. çok korkuyorum kızıma bişey olucak diye nelere dikkat etmem lazım söyleyebilirmisiniz...

Benimde gebelik şekerim var değerlerim 280 oluyor bazen kendinizi korkutmayın bence.ben öyle yapıyorum en azından:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…