Gebelik şekeri

kimyasalgebelik15

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
18
Kızlar lütfen yardım edin . Geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım değerlerim sınırdan bi tık üstüne çıktı . Sonra evde takibe başladım tokluk şekerim hep çpk iyi çıkıyor 130 lara çıkmıyor bile ama açlık şekerim hep 95 in üzerinde dahiliyeye gittim normal dedi ama araştırdığım şeyler hiç normal göstermiyor 95 sınırmış . Ne yaptıysam 100 ü aşağı inemiyorum benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfenn

Değerleriniz çok kötü değil.
Muayenede doktorun söylediği bir şey var mı? Suyun fazlalığı veya bebeğin gelişimi ile ilgili?
Bir de diyetisyen desteği alıyor musunuz? Alamıyorsanız internette biraz araştırın nasıl beslenmeniz gerektiğini.
Gebelikte bu kadarcık şaşmalar olur. Panik yapmayın dahiliyeye de gitmişsiniz.
Şeker yükleme sonuçlarınız kaçtı?

Değerleriniz çok kötü değil.
Muayenede doktorun söylediği bir şey var mı? Suyun fazlalığı veya bebeğin gelişimi ile ilgili?
Bir de diyetisyen desteği alıyor musunuz? Alamıyorsanız internette biraz araştırın nasıl beslenmeniz gerektiğini.
Gebelikte bu kadarcık şaşmalar olur. Panik yapmayın dahiliyeye de gitmişsiniz.
Şeker yükleme sonuçlarınız kaçtı?
Suyum normal ama bebek bir hafta önden gidiyor dedi . Diyetisyen desteği alıyorum ama zaten sorun yediklerimde değil açlık şekerim ypksek çıkıyor dün gece yatmadan ara öğün yaptım yine sınırda çıktı . Şeker yüklemesi sonucum açlık 94 , 1 saat sonra 187 , 2 saat sonra 164 çıktı

Aslında ölçümleriniz gayet iyi. Sağlıklı beslendiğinizi gösterir. Ben de gebelik boyunca şekerle uğraştım. Benim tokluk çok yükseliyordu. Bir tane biber dolması ile 200leri zorlamıştı bir kere. Ama ilaçsız sadece sağlıklı beslenerek süreci yönetmeye çalıştım. Bence açlık da çok sıkıntılı değil sizin. Ölçümlere düzenli devam edip iyi beslenerek süreci çok rahat atlatırsınız 🌸

İnanın sağlıksız bişey ağzıma sürmeye dahi korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum ama açlık şekerim çok canımı sıkıyor . Dahiliye doktoru önemsemedi ama araştırdığım bazı kişiler sırf bu yüzden insilüne başlamış . Geç kalmaktan korkuyorum açıkçası🥲

95 altını normal kabul ediyorlar yani benim doktorum için 95 sınırdı üzülmeyin gerçekten göz açıp kapayınca kadar geçiyor

95 altını normal kabul ediyorlar yani benim doktorum için 95 sınırdı üzülmeyin gerçekten göz açıp kapayınca kadar geçiyor
Dün gece yatmadan önce bişeyler yedim bu sabah 94 çıktı . Herhalde çok aç kalınca ypksek çıkıyor . Şimdi tekrar ölçüm yapıyorum evde bakayım doktor ne diyecek . Teşekkür ederim cevabınız için .🫶🏻

Back
X