Gebelik şekeri

tubamrsy

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
40
5
34
Merhaba Temmuz anneleri.neredeyse hepiniz seker yüklemesi yaptırdınız.benim gibi şeker mağdurları varmı aramızda.diyete başladım bende ve seker ölçüm cihazı alıcıam ama bu ne kadar sürecek yani 3ay boyunca mı ölçüm yapıcam bilmiyorum .sizin bilginiz varmı tecrübeniz falan

Ayni sorun bende de var canm bu ay ölçüp takip ediyorum diyete uyuyorm bakalim doktor ne diyecek

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadna önce gebelik şekerinizin olup olmadığı konusunda şüpheleriniz var mıydı?Ben yaptırmadım. Belirti verir mi bu durum olsa?

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadna önce gebelik şekerinizin olup olmadığı konusunda şüpheleriniz var mıydı?Ben yaptırmadım. Belirti verir mi bu durum olsa?
kendimiz anlayamayız canım. ama bebek haftasından daha kiloluysa,amnion sıvın fazlaysa dr şüphelenebilir. açlık tokluk şekerine bakabilir.
bebek fazla kilolu olursa normal dogum zor olabilir. yediklerine dikat etmezsen erken doğum riski olabilir.(eğer gebelik şekerin varsa)

Açlık tokluğa bakacak doktorum zaten,bakalım ne çıkacak.Bebiş biraz tombiş ,su seviyesi normal hamd olsun.

Merhaba Temmuz anneleri.neredeyse hepiniz seker yüklemesi yaptırdınız.benim gibi şeker mağdurları varmı aramızda.diyete başladım bende ve seker ölçüm cihazı alıcıam ama bu ne kadar sürecek yani 3ay boyunca mı ölçüm yapıcam bilmiyorum .sizin bilginiz varmı tecrübeniz falan
Diyetiniz ise yaradimi bende dun basladim diyete sekerim cikti

evet diyete baslayalı oldu baya.işe yaradı hatta sekerim dusmeye basladı diyetle birlikte doktor arttırdı listeyi.artık alıştım ilk baslarda zor oldu benim için

alışıyosun ya tatlıyı ck seven ben b ile alıştım.zaten bebeğin sağlığı için yemedğini bildiğin için çok ssıkıntı yapmıyosun

ilk bailarda sayılıydı ama benim düşmeye başladı cok.sonra saymadan yemeye basladım yükselmedi hala cok.ama mesela alışık olmadığım bişy yiyince yukseliyo.ama alışıkk olduğum şeylerde aynı.zaten aynı seyleri yiyorum nerdeydse

Kendin olcuyormuydun evde takibini yapiyormuydun bide kilo veriliyor mu bu gebelik diyetin de cok kafama taktim ben ya rahatlamam lazim :KK43:

X