Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
28 haftalık hamileyim gebelik şekerim sınırda çıktı doktor karbonhidrat şekeri azalt dedi diyetisyene göndermedi benim gibi gebelik şekeri sınırda çıkanlar nasıl beslendiniz protein ağırlıklı mi meyve yediniz mi ..
Merhaba, bende de şeker çıktı endokrin doktoruna gittim. Beyaz un, şeker, pirinç, patates, kavun, karpuz, üzüm yemiyorum. Onun dışında kahvaltı hariç ekmek yemiyorum, kiraz, erik, kayısı, şeftali yiyorum meyve olarak da.
Merhaba, bende de şeker çıktı endokrin doktoruna gittim. Beyaz un, şeker, pirinç, patates, kavun, karpuz, üzüm yemiyorum. Onun dışında kahvaltı hariç ekmek yemiyorum, kiraz, erik, kayısı, şeftali yiyorum meyve olarak da.
Beni diyetisyene yonlendirmedi beyaz un kavun karpuz üzüm makarna pirinç muz patates yeme dedi diğer meyveleri abartma protein ve sebze agirli beslen dedi sabahları 1. Dilim karabuğday ekmeği yiyorum öğlen yoğurt elma yada şeftali tüketiyorum akşamları sebze et günde iki bardak süt içiyorum sabah bol peynir yumurta ceviz domates salatalık umarım sorun çıkmaz 9 haftam var