- 18 Nisan 2023
- 35
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi zey1235nep2345
-
bozuk gibi dağılmış sanki, bence tekrar yapın, acil olan ne?Kızlar teste silik var adete üç günüm var yardımcı olun acil gebelik varmi
Tşk ederim acil olan ne yapacağım diye acil yazdım tekrarlamami gerekiyo diyebozuk gibi dağılmış sanki, bence tekrar yapın, acil olan ne?
Evet tekrarlayın bence, fazla damlatmadanTşk ederim acil olan ne yapacağım diye acil yazdım tekrarlamami gerekiyo diye
Tm canim teşekkür ederimEvet tekrarlayın bence, fazla damlatmadan
Ya hayırlı olsun gülüm Rabbim bizede nasip etsin bu duyguyuBenimde bugün öyle kan testi verdim pozitif çıktı ama yinede tam ümitlenmek istemiyorum adet günümü bekliyorum
Amin inşallah en kısa zamanda Rabbım herkese nasip etsinYa hayırlı olsun gülüm Rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu
Malesef arkadaşım bu kuruma çizgisine benziyorEki Görüntüle 3252284 kızlar silik çizgi çıktı acaba gebe olabilirmiyim? Böyle olup hamile olan varmı yorumlarmısınız?
30 mayısta hastaneye gidip yine de kan vereyim gerçekte daha net çünkü. Foroğraf çekince kaliteyi düşürüyor. Böyle olupta hamile olan çok tanıdığım var. Ve idrarı fazlada damlatmadım ki kuruma çizgisi vs olmasin diye. Bakalım hayırlısı olsun. 1 buçuk sene olacak evliyim ama çocuk sahibi olamadık takdiri ilahi zamanını bekliyorMalesef arkadaşım bu kuruma çizgisine benziyor
Kaç dakika sonra böyle gördünüz30 mayısta hastaneye gidip yine de kan vereyim gerçekte daha net çünkü. Foroğraf çekince kaliteyi düşürüyor. Böyle olupta hamile olan çok tanıdığım var. Ve idrarı fazlada damlatmadım ki kuruma çizgisi vs olmasin diye. Bakalım hayırlısı olsun. 1 buçuk sene olacak evliyim ama çocuk sahibi olamadık takdiri ilahi zamanını bekliyor
Allah kucağınızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımKaç dakika sonra böyle gördünüz
Bende öyleyim gülüm bugün adet günüm kasık ağrılarım ve akıntım var ama adet olmadım inşallah olmam30 mayısta hastaneye gidip yine de kan vereyim gerçekte daha net çünkü. Foroğraf çekince kaliteyi düşürüyor. Böyle olupta hamile olan çok tanıdığım var. Ve idrarı fazlada damlatmadım ki kuruma çizgisi vs olmasin diye. Bakalım hayırlısı olsun. 1 buçuk sene olacak evliyim ama çocuk sahibi olamadık takdiri ilahi zamanını bekliyor
Adetin geciktimiValla hemen hemen ilk 10 dk icinde çıktı. Amin inşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Var yok var yok diye diye insanın psikolojisini bozuyor ve bende kaç kere silik çizgi çıktı ama bundan daha koyu fakat silikti tam koyu da değildi galiba sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum.
Gebelik ihtimali yüksek. Adet gecikmesi var ise kan verin.Valla hemen hemen ilk 10 dk icinde çıktı. Amin inşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Var yok var yok diye diye insanın psikolojisini bozuyor ve bende kaç kere silik çizgi çıktı ama bundan daha koyu fakat silikti tam koyu da değildi galiba sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum.
Kist var diyor ama özele gidip iyicene araştırma yapsınlar tüm tahlil alttan ultrasonla baksınlar birde benle eşimde kan uyuşmazlığımız var maalesef ondan dolayı kimyasal gebelik oluşması yüksek ihtimalGebelik ihtimali yüksek. Adet gecikmesi var ise kan verin.
Sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum demişsiniz, öyle ise sebebini araştırmalısınız. Genetik kan pıhtılaşma testini yaptırın.
Adet gibi bir şey oldum ama ilk defa böyle kanamalarım oldu çogunlukla kahverengimsi kanamam oldu ara ara geldi sonra durdu anlamadım benim regl olmadan bir gün önce mutlaka karnımda hafif bir sızı olur regl ağrısı olduğunu çok net anlıyorum ve birde gögüslerim baya şiser merdivenden inerken tutarak inerim hem ağrır hem şişer fakat bu kanamam da kanama da denmez adına ama hayatta bende bel ağrısı olmazdı sadece kanamamdan 3 gün önce belim kopuyordu sabahlara kadar yatamadım. Bunları yaşadım işteAdetin geciktimi
İnşallah regl olmazsın bebişin vardır inşallahBende öyleyim gülüm bugün adet günüm kasık ağrılarım ve akıntım var ama adet olmadım inşallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?