- 18 Nisan 2023
- 35
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi zey1235nep2345
-
İşte sizin gebe olduğunuz da mutlaka ona göre ilaç almalısınız. Şüphe ettiğinizde vakit kaybetmeden kan vermeniz gerek bence şimdide öyle yapın. Eğer var ise erkenden başlamış olursun.Kist var diyor ama özele gidip iyicene araştırma yapsınlar tüm tahlil alttan ultrasonla baksınlar birde benle eşimde kan uyuşmazlığımız var maalesef ondan dolayı kimyasal gebelik oluşması yüksek ihtimal
İste randevu aldım 30 mayısa gidecem bakalım hayırlısı olsun.İşte sizin gebe olduğunuz da mutlaka ona göre ilaç almalısınız. Şüphe ettiğinizde vakit kaybetmeden kan vermeniz gerek bence şimdide öyle yapın. Eğer var ise erkenden başlamış olursun.
Randevuya gidin ama bir hafta varmış neredeyse. Kan vermek için acile de gidebilirsiniz. Yada sağlık ocağınaİste randevu aldım 30 mayısa gidecem bakalım hayırlısı olsun.
Şöyle düşündüm silik çıktı ya şimdi testte 5 güne kadar daha da netleşmiş olur. O yüzden bekliyorum. Sorun yok şuan bir sıkıntım yok. Hayırlısı olsun cnmRandevuya gidin ama bir hafta varmış neredeyse. Kan vermek için acile de gidebilirsiniz. Yada sağlık ocağına
İnşallah gülüm seninde öyle anlatigin kadmdariyla yerleşme kanaması da ola bilir bu kendine yinede dikat et bir kaç gün geçir kan testi yap bence en güvenilir oİnşallah regl olmazsın bebişin vardır inşallah
Evet işte 30 mayısa aldım randevuyu en azından eğer varsa değerimde yüksek çıkar belki keseyi bile görebilirim. Yani tekrar tekrar kan vermek istemiyorumİnşallah gülüm seninde öyle anlatigin kadmdariyla yerleşme kanaması da ola bilir bu kendine yinede dikat et bir kaç gün geçir kan testi yap bence en güvenilir o
Aynen gülüm haklisinEvet işte 30 mayısa aldım randevuyu en azından eğer varsa değerimde yüksek çıkar belki keseyi bile görebilirim. Yani tekrar tekrar kan vermek istemiyorum
Hayırlısı olsun artık canımAynen gülüm haklisin
Canim ne yaptın gitinmi inşallah bebisin seninledirEvet işte 30 mayısa aldım randevuyu en azından eğer varsa değerimde yüksek çıkar belki keseyi bile görebilirim. Yani tekrar tekrar kan vermek istemiyorum
Ya o kadar şansızım ki mhrs den randevu almıştım ama başka semtteki hastanedeymiş doktorum farketmemiştim parantez içinde yazılmıştı ama dediğim gibi farketmedim. Ama yinede başka doktor vardır diye gittim ve kadın doğum kapalı şuanda dedi. Sonra yakın arkadaşımla beraber büyük şehir hastanesine 15 hazirana randevu aldım tekrardan. Sabah 30 mayısta kalkıp gittim ama doktor da yoktu kadın doğumda kapalıydı. Semt polikliniğe gittim ya ondan tek doktor vardı.Canim ne yaptın gitinmi inşallah bebisin seninledir
Ama bilmiyorum yok gibi hissediyorum ama bir yanımda var gibi diyor çünkü arada bir sol kasığımda böyle tuhaf bir ağrı oluyor sanki içimde biri cimcik atıyor. Karnım şiş bir görsen 3 aylık hamile gibiyim. Yani ümit etmek istemiyorum çünkü sonunda hayal kırıklığına uğruyorum. Verende Rabbim Alanda o yüzden takdiri ilahi. 1 buçuk sene olacak evliyim inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eylesin bana ve tüm isteyen kardeşlerimizeCanim ne yaptın gitinmi inşallah bebisin seninledir
Bende bir buçuk yılık evliyim ilk defa adetim gecikti 42 gündür gelmedi en son yirmi dört Nisan'da oldum Mayıs ayında gelmedi pazartesi kan vercemAma bilmiyorum yok gibi hissediyorum ama bir yanımda var gibi diyor çünkü arada bir sol kasığımda böyle tuhaf bir ağrı oluyor sanki içimde biri cimcik atıyor. Karnım şiş bir görsen 3 aylık hamile gibiyim. Yani ümit etmek istemiyorum çünkü sonunda hayal kırıklığına uğruyorum. Verende Rabbim Alanda o yüzden takdiri ilahi. 1 buçuk sene olacak evliyim inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eylesin bana ve tüm isteyen kardeşlerimize
Sonucunu bize de yazarsın. Dualarım seninleBende bir buçuk yılık evliyim ilk defa adetim gecikti 42 gündür gelmedi en son yirmi dört Nisan'da oldum Mayıs ayında gelmedi pazartesi kan vercem
Sonucunuz çıktı mı acaba. Eğer hastanede verdiyseniz kanı akşama doğru 4-5 gibi e nabıza düşüyor. Çıkmış olabilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bende bir buçuk yılık evliyim ilk defa adetim gecikti 42 gündür gelmedi en son yirmi dört Nisan'da oldum Mayıs ayında gelmedi pazartesi kan vercem
Kardeşim merak ettim sonucun ne çıktı acaba inşallah bebişin seninledirBende bir buçuk yılık evliyim ilk defa adetim gecikti 42 gündür gelmedi en son yirmi dört Nisan'da oldum Mayıs ayında gelmedi pazartesi kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?