- 21 Ağustos 2024
- 1.126
- 317
- 38
- Konu Sahibi zeynepliva
Yaptım canm ama negatifAyy bugün silik çıktı demişsin çok sevindim Predictor yaptın mı canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım canm ama negatifAyy bugün silik çıktı demişsin çok sevindim Predictor yaptın mı canım![]()
Belli olmaz ki sıkma canını, bugün silik çıkmış sonuçta. Yarın kan testi ver en kesin bu olurYaptım canm ama negatifsabah ilk idrarla yapcam bde bakalım ümidim kalmadı da.
Canm silik çıkan days doctor du ya ona güvenmiyorum olsa zaten predictor de çıkmazmıydı her türlü. Bakalım mecbur yarın test günüm sabah vericem kan.Belli olmaz ki sıkma canını, bugün silik çıkmış sonuçta. Yarın kan testi ver en kesin bu olurUmarım şu an boşuna üzülüyorsundur bebiş vardır
![]()
Bilemiyoruz ki her an her şey olabiliyor inşallah yarın kanda güzel haberlerini alırız, rüyaların boşa çıkmaz inşallah haber ver mutlakaCanm silik çıkan days doctor du ya ona güvenmiyorum olsa zaten predictor de çıkmazmıydı her türlü. Bakalım mecbur yarın test günüm sabah vericem kan.![]()
İnşallahBilemiyoruz ki her an her şey olabiliyor inşallah yarın kanda güzel haberlerini alırız, rüyaların boşa çıkmaz inşallah haber ver mutlaka![]()
Bu sabah hem laboquick kaset test hem de predictor early yaptım. Predictor early dünkü ile aynı koyulukta çıktı. Kaset testte de anında 2. Çizgi çıktıEvet bende aralarında 1 saat vardı 2. Yaptığım daha koyu yarın tekrarlayacağım
Bu şekilde karşılaştırmaBu sabah hem laboquick kaset test hem de predictor early yaptım. Predictor early dünkü ile aynı koyulukta çıktı. Kaset testte de anında 2. Çizgi çıktı
Hamilesiniz sanırım tebrik ederim ben kaset test yaptım laboquıck marka hala adetime 4 gün var çok silik bir çizgi çıktı bilmiyorum ümidim azaldıBu sabah hem laboquick kaset test hem de predictor early yaptım. Predictor early dünkü ile aynı koyulukta çıktı. Kaset testte de anında 2. Çizgi çıktı
Benim bugün regl günümdü. 2 gün önce beta hcg 139 çıktı. Yarın tekrar doktora gideceğim. Bence moralinizi bozmayın kaset testler regl gününde çıkıyor diyor herkes. Erken gebelik testi yaptınız mı ?Hamilesiniz sanırım tebrik ederim ben kaset test yaptım laboquıck marka hala adetime 4 gün var çok silik bir çizgi çıktı bilmiyorum ümidim azaldı
Yaptım biraz önce bu şekilde silik çizgi çıktı sizce var mıdırBenim bugün regl günümdü. 2 gün önce beta hcg 139 çıktı. Yarın tekrar doktora gideceğim. Bence moralinizi bozmayın kaset testler regl gününde çıkıyor diyor herkes. Erken gebelik testi yaptınız mı ?
Tam belli olmuyor. Kapağını açıp içini açınca nasıl görünüyor. Bir de çizgi kaçıncı dakikada çıktı ve rengi nasıl ? Bence sabah ilk idrarla yapın, daha doğru sonuç verirYaptım biraz önce bu şekilde silik çizgi çıktı sizce var mıdır
İlk 5 dakikada çıktı hemen daha önce attığım erken gebelik testi freely marka ve çok belli oluyordu buda nimo marka daha silik çıktı kafam karıştıTam belli olmuyor. Kapağını açıp içini açınca nasıl görünüyor. Bir de çizgi kaçıncı dakikada çıktı ve rengi nasıl ? Bence sabah ilk idrarla yapın, daha doğru sonuç verir
Merhabalar benimde reglime 6 gun kala boyleydi testim ertesi gun yine yaptim ve simdi reglime 1 gun var kan verdim cok şükür pozitifAdetime 6 gün var çıkar mı acaba
Ama benim yaptığım farklı marka ile testim az önce bu şekilde çıktıMerhabalar benimde reglime 6 gun kala boyleydi testim ertesi gun yine yaptim ve simdi reglime 1 gun var kan verdim cok şükür pozitif![]()
Bu pembe kapaklilarda goremedim pek canim ama diger icini actiklarinda net gorunuyordu. Erken gebelik testi miydi ? Ben 6 gun erken gebelik testleriyle yaptimAma benim yaptığım farklı marka ile testim az önce bu şekilde çıktı
Aslında hepsinde çok net görünüyor sadece fotoğrafta bulanık oluyor anlamadım evet nimo marka erken test adetime 4gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende de pozitif çıkarBu pembe kapaklilarda goremedim pek canim ama diger icini actiklarinda net gorunuyordu. Erken gebelik testi miydi ? Ben 6 gun erken gebelik testleriyle yaptim
Bu sabah ilk idrarla yaptım yine silik çizgi çıktıBu pembe kapaklilarda goremedim pek canim ama diger icini actiklarinda net gorunuyordu. Erken gebelik testi miydi ? Ben 6 gun erken gebelik testleriyle yaptim