gebelik+sivi birikmesi+yumurtalik kisti

fgnsml

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
695
498
323
Kizlar selamlar gecen hafta testlerle hamile oldugumu ogrendim dun de doktora gittim vajinal ultrasonla bakti kese gorundu orada sevincten uctuk ama sagda sivi birikimi var dedi solda yumurta kisti var dedi bunlari takip etmemiz lazim dedi cuma terar gelmemi soyledi moralim bozuldu baya burada da arastirdim sadece 1 tanecik konu var sivi birikmesiyle ilgili cok meraktayim su anda yumurta kistini arastirmadim daha lutfen bilgisi olanlar paylasabilir mi

tebrikler inşallah sağlıklı bir gebeliktir. benim de hamileliğimde 30 mmlik iki tane kist vardı. hamilelik ilerleyince kayboldu. sıvı birikimini bilmiyorum. kötü birşey olsaydı doktorunuz söylerdi sadece takip etmeliyiz demiş, rahat olun

Evet vucut onu emiyormus normalde ama emmezse artarsa kotu dedi cuma gunu tekrar cagirdi insallah azalmistir hatta bitmistir yumurta kistinde icimi rahatlattin ama sagol

Cnm bnde de çikolata kisti var hamileyim korkma ondan bir şey olmaz hamilelikte geçer dedi doktor

Evet vucut onu emiyormus normalde ama emmezse artarsa kotu dedi cuma gunu tekrar cagirdi insallah azalmistir hatta bitmistir yumurta kistinde icimi rahatlattin ama sagol
demek ki büyük ihtimalle sıvı kayboluyormuş küçük ihtimali düşünüp moralini bozma, hamileliğinin tadını çıkar.

Mereba kızlar size birşey sormak istiyorum bendede yumurtalık kisti var bu idrarda test yapınca pozitif gösterirdi teslim pozitif sabah doktora gidicem içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…