31 haftalık gebeyim ve bebeğimin her iki tarafında beyinde genişleme ve beyinle alakalı bir çok tanı söylendi ve doğduğunda nörolojik hasar yaşayacağı söylendi perinatoloji profları tarafındanÇapa hastanesinde heyete giripte gebelik sonlandırma hikayesi olan varmı bilgilerinize ihtiyacım var
Ben ne diyeceğimi bilemedim ablacım , Rabbim hepimize farklı farklı sınav vermiş Allah yardımcın olsun canım .31 haftalık gebeyim ve bebeğimin her iki tarafında beyinde genişleme ve beyinle alakalı bir çok tanı söylendi ve doğduğunda nörolojik hasar yaşayacağı söylendi perinatoloji profları tarafından
29 haftada başlamış o yüzden beyin komplike bir organ birden bire gebeliğin ilerleyen dönemlerindede başlayabilir dedilerBen ne diyeceğimi bilemedim ablacım , Rabbim hepimize farklı farklı sınav vermiş Allah yardımcın olsun canım .
peki bu sorun yeni mi teşhis edildi , neden daha önce söylememişler
Benim izmirde 6 nisan cumartesi gunu sonlandirildi gebeligim ama cok pismanim vicdan azabi cekiyorum ve bebegimi özlüyorumÇapa hastanesinde heyete giripte gebelik sonlandırma hikayesi olan varmı bilgilerinize ihtiyacım var
Insallah sag salim saglikli bir sekilde gelsin bebisin. Kistik higroma tespit edildi amniyosentez yaptirdim sonuc turner sendromu cikti. Üzülmemek elde degilki canim caninin parcasinda vazgecmek zorunda kaliyorsunKaybınız için çok üzgünüm Biz devam ediyoruz Rabbime sığındık doğumu bekliyoruz 34.haftada alacaklar bebişimi çırpınıyor sanırım gelmek için sağlıkla gelsin inşallah. Sizin rahatsızlık neydi bebeğinizde acaba. Üzülmeyin lütfen
Çok haklısınız büyük sabırlar diliyorum sizeInsallah sag salim saglikli bir sekilde gelsin bebisin. Kistik higroma tespit edildi amniyosentez yaptirdim sonuc turner sendromu cikti. Üzülmemek elde degilki canim caninin parcasinda vazgecmek zorunda kaliyorsun
Dogdumu bebeginiz?Çok haklısınız büyük sabırlar diliyorum size
22 nisanda kısmetse olacak doğum. 34 haftalık oluyor o zaman. Şuan hastanedeyim ben zaten hala serviste yatıyorum amniyon sıvısı gelmişti sızıntı şeklinde o yüzden riske atmıyorlar 34 haftalıkken. AlacaklarDogdumu bebeginiz?
Neden aliyorlarki sezeryan olacak sanirim22 nisanda kısmetse olacak doğum. 34 haftalık oluyor o zaman. Şuan hastanedeyim ben zaten hala serviste yatıyorum amniyon sıvısı gelmişti sızıntı şeklinde o yüzden riske atmıyorlar 34 haftalıkken. Alacaklar
Evet sezeryan olacak kısmetse. Amniyon sıvısı yani suyum sızıntı yaptığı için yatış yaptılar ve anne yada bebek enfeksiyon kapasın diye 34 de alıyorlarmışNeden aliyorlarki sezeryan olacak sanirim
Hm anladim bebekte su an sıkıntı yok dimiEvet sezeryan olacak kısmetse. Amniyon sıvısı yani suyum sızıntı yaptığı için yatış yaptılar ve anne yada bebek enfeksiyon kapasın diye 34 de alıyorlarmış
29 haftalıkken ortaya çıkan beyinde sıvı birikmesi genişlemesi hala devam ediyor çift taraflı idi tek taraflı şuan sadece bebek doğumdan sonra takip edilecek diyor doktorlar.. ne olacağını bir tek Rabbim bilir o yüzden ona sığındık dualar ediyoruz mucizesini göstersin yavruma şifalar versin diyeHm anladim bebekte su an sıkıntı yok dimi
Canım çok geçmiş olsun. Doğduktan sonra çekeceği sıkıntıları düşün. Bile bile ona yaşatmak istememişsin. Maalesef biz de yaşadık aynı şeyi. İlk gebeliğimi sonlandırdım. Hem de 4 yıl 6 tüp bebek sonucunda hamile kalmıştım. Ama ciddi sorunları vardı. Hem benim kaldıracak gücüm yoktu hem de bile bile ona bunu yaşatmak istemedim. Doktorlara Yaşar mı diye sordum , ona yaşamak denirse diye cevap verdiler. Hiç pişman olmadım. Acı çekecekti. Çok ama çok üzüldüm ama sabrettim. Allah’a şükrettim ve tesellisi için dua ettim. Allah size de sabırlar versinBenim izmirde 6 nisan cumartesi gunu sonlandirildi gebeligim ama cok pismanim vicdan azabi cekiyorum ve bebegimi özlüyorum
Amin canim amin Allahim buyuktur saglikla sihhhatle kucagina almayi nasip etsin rabbim yavrunu sana bagislasin amin ecmain29 haftalıkken ortaya çıkan beyinde sıvı birikmesi genişlemesi hala devam ediyor çift taraflı idi tek taraflı şuan sadece bebek doğumdan sonra takip edilecek diyor doktorlar.. ne olacağını bir tek Rabbim bilir o yüzden ona sığındık dualar ediyoruz mucizesini göstersin yavruma şifalar versin diye
Ben pisman oldum ama hic bi zaman isyan etmedim cunku bu karari biz vermistik . Bi yandan mantigimla dusununce oyle zaten mantikla hareket edip bu karari vrrdik ama kalple dusununce nassil kiydim duygusu bastiriyor bu saatten sonra Allaha dua etmekden baska carem yok amin sana bana ve bizim gibilere sabirlar versin yuce rabbim amin ecmainCanım çok geçmiş olsun. Doğduktan sonra çekeceği sıkıntıları düşün. Bile bile ona yaşatmak istememişsin. Maalesef biz de yaşadık aynı şeyi. İlk gebeliğimi sonlandırdım. Hem de 4 yıl 6 tüp bebek sonucunda hamile kalmıştım. Ama ciddi sorunları vardı. Hem benim kaldıracak gücüm yoktu hem de bile bile ona bunu yaşatmak istemedim. Doktorlara Yaşar mı diye sordum , ona yaşamak denirse diye cevap verdiler. Hiç pişman olmadım. Acı çekecekti. Çok ama çok üzüldüm ama sabrettim. Allah’a şükrettim ve tesellisi için dua ettim. Allah size de sabırlar versin
Kaçıncı haftada sonlandırıldıBen
Ben pisman oldum ama hic bi zaman isyan etmedim cunku bu karari biz vermistik . Bi yandan mantigimla dusununce oyle zaten mantikla hareket edip bu karari vrrdik ama kalple dusununce nassil kiydim duygusu bastiriyor bu saatten sonra Allaha dua etmekden baska carem yok amin sana bana ve bizim gibilere sabirlar versin yuce rabbim amin ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?