Gebelik Şüphesi Belirtileri

Mahperi9494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
22
13
3
31
Bu konuyu açıyorum çünkü cidden o kadar bilgi kirliliği var ki. Gebe kaldım ama adette gördüm diyen onlarca kadın var. Gebelik istemeyen insanlar veya regl görüp umutlanan, bebek bekleyen insanlar var. Daha üstüne görme kanaması ile adeti ayırt edemeyen insanlar burda pek çok insanı mağdur ediyor, psikolojikman yıkıma sürüklüyor.
Benim reglim gecikip test yaptığım halde kanda negatif çıkmıştı. Sonra regl oldum burdaki yazılan şeyler yüzünden gittim bı daha kan testi verdim sonuç negatif. Doktorlar bile böyle bir şeyin mümkün olmayacağını. Düşük kanamasi ve yerleşme kanaması dışında bir kadının regl olması ihtimal dışıdır diyor. O yüzden insanların psikolojileri ile oynamayın. Defalarca korkudan özel hastaneye test için gittim 600 lira para harcadım yazık günah. Benim param gitti ama diğer anne adaylarının manevi olarak giden duygularını demiyorum bile.

Siz de haklı olabilirsiniz düşüncenize saygım kesinlikle sonsuz, fakat benim gördüğüm saçma gelen çok şey var evet doğru ama onların hepsi tamamen cok istedikleri ufacık bir umut aradıkları için. Uzun zaman bekleyip kendinde olan her değişimi gebeliğe yoruyorlar çünkü tüm kalbiyle bebek istiyorlar, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyene istediği zaman sağlıklı bebekler nasip etsin.

Back